Sfaturi pentru indragostiti

Probabil ca acestea vin putin cam tarziu dar va fi mereu "La anu’ "

 • pentru domnisoara din metrou care se uita cu tristete la trandafiri care ii mureau in brate: "Nu se ofilesc din cauza ca nu te-ar iubi  EL ci pur si simplu pentru ca au stat doua saptamani la tigancile de la Eroilor fara sa-i cumpere nimeni".
 • pentru pustoaica de 14 ani din 137 care se confesa colegei sale: "Faptul ca-i faci cadou virginitatea ta de Valentine’s nu inseamna ca nu te va parasi atunci cand va primi acelasi cadou de ziua lui."
 • pentru toti cei din SUV-uri care se roteau prin parcarea de la mall la ora 8: "Faptul ca ati mers si azi in Plaza nu inseamna ca relatia voastra cu tipa din dreapta se bazeaza pe continuitate ci pur si simplu sunteti lipsiti de imaginatie.
 • pentru tipa care vomita in fata unui pom in regie: "Faptul ca ai mers cu el sa bea nu inseamna ca il sustii in ceea ce face ci pur si simplu ca nu stii cand trebuie sa te opresti"

In rest… pentru toate cuplurile fericite… "Iubiti-va mult!"

5 thoughts on “Sfaturi pentru indragostiti

 1. Tipa se uita trista la trandafiri pentru ca si-i cumparase singura.
  Pustoaica de se confesa era la al patrulea cadou de genul asta.
  Iar gratioasa care vomita vazuse pe animal planet cum isi hranesc unele mamifere puisorii.
  Bune sfaturi intr-adevar

 2. George, eu sincer sunt adeptul florilor simple si “singure”. Prefer sa dau o frezie decat 3 trandafiri. Mai ales daca e vorba de prima intalnire nu ai vrea sa o sperii oferindu-i un buchet de trandafiri. 🙂 Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *