fascinatia sanilor necunoscuti

stau intr-o berarie langa o pereche de sani acoperiti de un sutien generos si un tricou cu trandafiri rosii si sunt fascinati de ei desi sunt mangaiati acum de prietenul tipei cu fluturasi in par. Cei mai frumosi sani sunt cei pe care nu ii vom saruta niciodata.

12 thoughts on “fascinatia sanilor necunoscuti

 1. măi gelule măi, de ce trebuie tu dai nume lucrurilor şi să le scrii? şi nu oricum, nu pe o hârtie ci aşa cu biţi insensibili şi în văzul tuturor? ai?

 2. @miChou: Deci esti de acord cu mine sau nu? Biti insensibili? Vazul tuturor? Oricum domnisoara vizata nu intra pe blogul asta. Iar cealalta domnisoara nu se supara.

 3. MiChoule, ca sa ne bucuram si noi ochii si simturile, ca daca altu’ nu le zice … in plus, asa e viata asta, unii vorbeste despre lucruri – sau scrie, altii le traieste 😛

 4. Si eu am vazut o pereche de ochi albastri fascinanti care ma priveau duios de pe partea cealalta a mesei. Spre deosebire de sanii pe care nu ii poti avea,privirea celuilalt poate fi atrasa oricand si ochii lui pot starui momente bune asupra ta. (Acum fiecare cu ce vrea)Norocul meu ca celalalt domnisor nu se supara

 5. “Ea”, stiu cine esti dar mi-e frica de faptul ca… Ochii aia albastri de unde stii ca nu se uitatu tot la… In fine, cateodata trebuie sa stii sa alegi intre niste ochi albastri si niste ochi verzi, intre o pereche de sani si “mult mai mult”.

  Sunt inca mahmur si am o durere de cap de la berile de aseara si…

 6. @Gelu (1): sunt de acord cu tine. susţinere maximă pentru cei care le şi “scrie” şi care le şi “trăieşte” 😉
  @Gelu (2): parcă ziceai că te-ai trezit cu 0 mahmureală 😛
  @Aura: vrei să dai de înţeles că tu le trăieşti? 😛 😀

 7. “Iar cealalta domnisoara nu se supara.” Infinita impresie de nerusinare. E vulgara sugestia facuta din pozitia baietelului care scapa cu orice boacana. “Pot sa ud si canapeaua..”. Hell, fa naibii compromisurile alea, angajeaza-te intr-o relatie in care “cealalta domnisoara” se supara! Altfel, e doar o gluma.

  Totusi nu te minti. Pun pariu ca s-ar supara daca ar sti. 🙂

 8. Daca ar sti ce? 🙂 Stie… mi-a raspuns cu aceiasi moneda… si da… vreau si eu o relatie “serioasa” in care sa nu pot uda canapeaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *