Despartire

Avantajul de a fi abonat la multe feeduri e ca, din cand in cand, citesti pasaje memorabile pe care simti ca le-ai fi putut scrie si tu. (despre momente pe care inevitabil le-ai trait si care si acum sunt mult prea vii)

Oricine a avut relatii amoroase pana acum stie, cred, sentimentul de a pleca dintr-o relatie fara sa vrei, dar simtind ca nu ai de ales.  Pana in ultmul moment speri ca plecarea ta sa declanseze o emotie, pentru ca te-ai saturat de indiferenta. Speri ca anuntul tau sa fie o amenintare nedusa pana la capat, sa se transforme in promisiuni “Ma voi schimba!” si rugaminti sa nu te indepartezi, sa auzi ca viata sa isi pierde directia, sensul si ritmul fara tine.

Si ai vrea sa auzi un “nu pleca”, dar nu se intampla. Si de fapt asta e dureros. Nu neaparat plecarea, fenomenul oricum se produsese inainte sa iti iei lucrurile inapoi, cat sentimentul ca nici nu a observat plecarea. Sau ca si-o dorea mai mult ca tine.

Si pleci, dar nu voiai. Insa nu aveai de ales.

Te declari invinsa, nici nu stii exact unde ai gresit, dar nu ai mai reusit sa faci persoana de langa tine sa rada. Nu-i mai esti de-ajuns.

Restul postului, scris de Andressa, il gasiti aici.

4 thoughts on “Despartire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *