Just a blog

Inca de la inceput vreau sa va spun ca nu am nimic de spus… eu unul dintre posturile scrise pentru a scrie… asta ca sa nu citesc Idiotul. De ce nu vreau sa citesc? Pentru ca imi aduce aminte din cand in cand de mine 🙂 Imi aduce aminte de tipul din Nopti Albe (daca e cineva care a mai citit vreun blog de-al meu probabil ca va spune ca am citit si eu ceva si aduc aminte doar de nuvela respectiva, dar nu e asa; m-a marcat ). In fine… sa curga berea:P Acum il ascult pe Iliescu cum explica ce s-a intamplat acum 17 ani in Piata Universitatii. Mi-e sila. Dar nu as pleca din aceasta tara frumoasa. Oare sunt ironic? Inca nu mi-am dat seama. Maine e miercuri deci probabil ca, fiind azi marti, sunt ironic; martea e piata la Humor. Eu nu sunt acolo. Mi-as lua o pereche de saboti; o camasa albastra; 2 bucati de ciocolata de casa.

M-ati urmarit pana acum? As vrea sa fiu mai samavolnic decat sunt.

Ar trebui sa ma apuc de invatat dar… mai am timp. Daca iau si TS-ul ma duc sa mananc cirese. Bune ciresele mancate din copac. Bune.

E cald. M-as fi asteptat sa fie si mai cald. Lumea se tot plange.

Hai ca mai desfac o bere. 🙂 Imi place sa aberez.

Poli arata bine ziua. Arata bine si noaptea. Noaptea sunt stele. Uneori e si luna.

Unele persoane are mereu dreptate.

E relativ usor sa “photoshop-ezi” imagini; e mai greu sa schimbi o privire albastra.

Noapte buna.

4 thoughts on “Just a blog

  1. caldura dauneaza sanatatii si mintii :d …undeva departe in tara asta ,ciseresele se coc dupa sesiune.Poate trag o fuga ..mi-e dor de cires ,nu de cirese 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *