Da-mi printesa inapoi…

Mi-am luat o sticla de bere ca sa am “curaj” sa scriu despre fetele din ziua de azi… despre fetele care se joaca cu ceilalti “just for fun” (am fost scarbit zilele astea de o astfel de fata), de “printesele” ce viseaza la baieti potenti financiari, de fete ce… dar…

“Cine nu a gresit niciodata sa arunce prima piatra”.

Pana una alta voi incerca sa ma bucur ultima ramasita de Om…

3 thoughts on “Da-mi printesa inapoi…

  1. si acum sa fim seriosi…tu stii ce vorbesti acolo? ai vre-un argument?cum poti sa zici ca exista fete care isi bat joc de baietii “just for fun” pe un ton atat de acru?? ce nu exista si baieti care insala just for fun,care se prefac just pentru fun-ul din pat … mult prea copil judeci.Parerea mea.

    Jocul face parte din natura umana atat timp cat nu are nimeni de suferit.

  2. Legat de fetele ce viseaza printi potenti financiari…eu zic ca sunt destul de independente fetele din ziua de azi …si se descurca sa-si castige painea.

  3. Poate este nevoie de o rectificare pentru ca, ca de obicei, daca nu scriu despre ce filme mai apar sau despre ce produs se mai lanseaza nu am nici o sansa sa fiu inteles. Nu vreau sa dau explicatii. Toate cele de mai sus au fost scrise dintr-o reactie de scarba la cazuri particulare… stiu ca nu ar trebui sa generalizez; stiu ca si eu am facut chestii mult mai naspa decat cele care “m-au socat” , ca… de aceea nu am aruncat nici o piatra. Este o constatare. Trista… dar…

    La faza cu potenti financiari ma refeream la toate tipele ce viseaza printre altele sa doboare recordul mondial la numarul de partide de sex dintr-o zi. Nici o legatura cu primele.

    PS. Prefer tot timpul o tipa care stie sa se bucure de o partida de sex fara obligatii decat o mironosita; cu toate astea, libertinismul nu are de-a face cu nesimtirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *