Beat mort@

Am picat TS. Era de asteptat. Nu ma asteptam. Beat mort dupa o zi “de servici”. Cate beri? Cred ca 6 Stela pana acum. Mult mai mult Timisoreana de acum incolo. O sa fiu… beat mort…. sunt deja…. Am SMP. Am multe iubiri neimplinite. O zi de munca grea. Multa beri si impuscaturi in deget. Ne mutam. Bem. Imi iau 350D.M-am saturat de aparatul asta. De facultatea asta. De tot ce e in jurul meu…. acum exagerez… de la bautura…. Am picat TS-ul…. am 3 restante… nimanui nu ii pasa… nimanui nu ii pasa… colegii mei au citit postul cu prezervativele si comenteaza… mie nu imi pasa… eu vtrau bere… 4 beri stau nedesfacute… imi bag ceva in toate berile… eu vreau sa fiu inteles. Ati inteles? Nu? Atunci e clar!

5 thoughts on “Beat mort@

  1. mux bre! bagati mintile in cap si bea cu masura; ca altfel risti sa te ia gura pe dinainte si gesturile si mai rau; trage o havana adevarata pe inserat, la umbra unui brusture cu un pahar de whisky scotian sau o palinca de bihor si fara sa deschizi gura 3 ore; o sa fie bine. hai pa si iati o lentila bengoasa.

  2. dude, lasa bautura si baga-ti ceva in ei si prezervativele lor mult folosite, pune mana pe aparat si fa poze pana ce cazi lat. apoi vino inapoi cu ele, relaxeaza-te si o sa vezi ca lumea se vede altfel 😀
    [ok, si eu sunt incoerent, da’ ma gandeam ca deh, vorba aia, gand la gand cu bucurie :D]

  3. E 5 dimineaza …si citesc blogul tau …wake up e soare afara :).nu tre sa te inteleaga lumea ,tre sa te intelegi tu apoi totul vine de la sine.Smile you have a lot af reasons :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *