Post cu tema data

Acum cateva ore am ramas fara internet si fara inspiratie. Nu as fi vrut sa mai scriu despre India, azi mi-am dorit destul de mult sa fiu la Argentin, asa ca am rugat o prietena sa-mi dea o “tema”. Initial mi-a spus sa scriu despre “criza complexitatii” dar mi s-a parut prea complexa tema asa ca mi-a oferit o a doua varianta: de ce 8 din 10 tipi prefera sa ofere sex oral decat sa primeasca. “Studiul” aici: http://www.esquire.com/women/sex/death-of-the-blowjob-0412

Nu m-am intrebat niciodata daca as prefera sa mi se faca sau sa fac sex oral. Raspunsul evident e “depinde”. Cred totusi ca, si eu, as prefera sa ofer decat sa primesc. Indiferent daca e vorba de o relatie de o noapte sau o relatie serioasa(dar din doua motive diferite). Daca in al doilea caz tine de ea, de a-i oferi placere, sper eu, in primul caz e doar pentru a putea sa ma culc cat mai repde.

M-am trezit la un moment dat intr-o “relatie” si mi-am dat seama ca nu-mi pasa daca ea are orgasm sau nu. In momentul in care ejaculam mi-am dat seama cum se schimba obiceiurile mele sexuale in functie de persoana cu care sunt. Atunci imi pasa destul de putin daca ea e sau nu multumita, daca se apropie sau nu de ceva ce ai putea numi cu foarte multa ingaduinta orgasm; nu sunt tipul de om care sa-si construiasca complexe legate de faptul ca ea nu tipa cat sa o auda toti vecinii. Mi-am adus aminte insa de un ritual care a tinut aproape un an in care inainte sa ejaculez trebuia sa regasesc pe fata ei acea expresie care sa ma asigure ca chiar daca nu sta cu mine datorita sexului, macar nu o sa ma paraseasca din cauza lui.

E posibil ca aici sa stea raspunsul la intrebarea primita de la prietena mea: pentru ca nu vrem sa le pierdem si deoarece ca si barbati am ajuns sa fim complexati de faptul ca “tipele nu mai au orgasm”.In momentul in care reusim sa o facem sa tipe, indiferent de metoda (cea mai intalnita ramane insa plictisitul pana la moarte si strigatul vine ca si o metoda de a ne face sa ne oprim ca sa poata sa mearga la somn) ne simtim “niste Alesi”, Alpha males, Barbati cu B mare.

Si mai exista si momente in care lucrurile sunt atat de naturale incat in momentul in care adormi cu ea pe pieptul tau ti-e imposibil sa zici cine a facut ce, daca ai oferit sau ai primit, daca ti-a placut ceva anume. Nu stii decat ca locul ei este acolo, in bratele tale, ca pielea ei e facuta ca sa stea lipita de pielea ta. Ca urechea ta e o turta dulce si ca tu i-ai plantat alunitele de pe spate. Nu iti pasa daca ai abilitati pe care restul barbatilor nu le au, daca ii va povesti celei mi bune prietene ca fost cam 95%; esti bucuros ca v-ati regasit, o pupi pe frunte si ii urezi noapte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *