Dating. Durex. Tabu

Acum aproape o luna am primit un mail de la Ina care incepea asa:

Hello, Gelu!

Iti scriu acum din perspectiva jurnalistului care are nevoie de parerea unei persoane cu experienta in dating (you, that is 😉 )

Am zambit si am deschis documentul cu intrebarile. Le-am citit si am zambit pentru ca la fiecare dintre ele imi venea sa raspund: “depinde” sau “ce legatura are intrebarea cu subiectul?”. Mi-am dat seama insa ca sunt total pe langa subiect. In ciuda imaginii care se pare ca mi-am creat-o eu chiar nu stiu cum sa raspund la intrebari de genul: “Eşti la un eveniment/party şi remarci o persoană care îţi place. Cum o abordezi?”, “În cât timp crezi că e ok să stabiliţi prima întâlnire?”, “Când îl/o inviţi să-ţi cunoască prietenii?”. Am raspuns insa cu placere la toate cele 21 de intrebari gandindu-ma la faptul ca din toate relatiile pe care le-am avut pana atunci foarte putine au inceput in urma unui astfel de “proces”.

Azi am ajuns sa pun mana pe revista. Tabu, numarul 100. Am rasfoit repede la articolul sponsorizat, se pare, de Durex sperand ca Gelu, 25 de ani, inginer in IT a spus ceva inteligent. Mi-am gasit cateva franturi din raspunsuri printre “sfatul expertului” si reclamale la prezervative. ( Apropo de expert, acesta e “Alex David, autor al ghidului Cum sa vorbesti cu o femeie” care se pare ca ofera si sfaturi despre seductie pe http://fiibarbat.ro . Ar trebui sa-i citesc cartea si postarile, poate asa o sa ajung si eu sa am parte de intalniri )

2011-05-03 21.33.29

Si apropo de Durex: sunt singurul deranjat de reclama de mai sus? In functie de eticheta de pe tub ar putea fi atat o reclama la un sos de salata, pastile impotriva constipatiilor, Venish impotriva petelor de ulei sau, de ce nu, lubrefiant. (apropo, el de ce musca cu atata pasiune din castravete? stie ca mai are unul in frigider si un tub de lubrefiant inca nedeschis?)

Sa ne intoarcem la articol. Speram ca o sa apara raspunsul la intrebarea 17: “Ce crezi despre dating-ul cu mai multe persoane în acelaşi timp?”

Poate sunt eu nebun sau de moda veche dar lucrurile mi se par relativ simple: te intalnesti cu ea pentru ca iti place de ea, pentru ca te simti bine in preajma ei, ca vrei mai mult decat o cafea si un sarut pe obraz. Unele lucruri pur si simplu nu se numara. Stiu ca nu vorbim de relatii sau iubiri dar Nabokov spunea ceva care cred ca se aplica si in cazul „dating-ului”: „There is only one real number: One. And love, apparently, is the best exponent of this singularity. If I say „two” I have started to count and there is no end to it.” Imi place sa cred ca lumea nu incearca sa aplice un algoritm de optimizare pentru a gasi „persoana potrivita”, ca nu ne comportam ca intr-un supermarket: cumparam 4 batoane de salam ca sa fim siguri ca am nimerit macar unul bun.

Cand colo am aflat ca la intrebarea “Crezi că există o etichetă pentru a doua zi după un one night stand?” am fost singurul care recunoaste ca:

Niciodata nu am ajuns cu cineva in pat gandindu-ma ca va fi „a one night stand” asa ca daca se dovedeste dimineata a fi doar asta nu vad de ce as face altcva decat dupa o prima intalnire esuata: nu dau nici un semn de viata

Probabil ca mai am pana ajung si eu in Business Magazin dar si Tabu e un inceput 😀

3 thoughts on “Dating. Durex. Tabu

  1. pentru unele reclame ar trebui sa existe carti de comentarii..ca la scoala: “ce credeti ca a vrut sa zica autorul”
    ps: pot sa confirm ca primul si poate nu singurul exemplar al tabu va fi cel cu gelu11 de maine
    pps: business magazine? poate dor 😉

  2. Acum ca esti in vizorul presei o sa inceapa sa curga invitatiile la talk-show-uri si interviuri. :)) Din pacate, din lipsa de spatiu, n-am putut introduce toate raspunsurile tale, dar ma bucur ca l-ai postat tu aici pe cel la intrebarea cu multiple dating. Romanticule incurabilule care esti! 🙂

    PS: perfect de acord cu obs. despre Durex. N-a fost un articol sponsorizat de ei de la inceput, ne-au contactat ca vor reclama in revista chiar inainte sa o trimitem la tipar and guess who was the lucky winner?

  3. Si deci asa, de la un articol in Tabu, poate ajuge Gelu11 DeAngelo al Romaniei 😉
    N-ar fi rau, la cati bani o facut tipul in domeniu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *