Insemnari

Sex mecanic

Filed under: Personal — Gelu December 15, 2009 @ 00:55

Vroiam sa va povestesc despre cum furam jucariile fetitelor cand eram la gradinita dar sunt prea ametit ca sa mai fiu in stare de metafore.

Am fost aseara la Stand Up Comedy si la un moment dat tipul de pe scena spunea ca sexul e doar mecanic, ca asteapta conversatia de dupa. Am ras dandu-i dreptate. Dar… daca e sa ma gandesc mai bine…

Sexul e mai mult decat atat. Zic eu, care sunt un virgin convins. E vorba de preludiu, de mangaierile care vin odata cu suptul. Vorbim aici de discutiile despre Cioran si Alain de Button. Sexul e doar “the low handing fruit”. E atat de usor sa umpli un prezervativ incat nu ai de ce sa nu o faci inainte sa o intrebi despre cum interpreteaza ea autoportretul lui Van Gogh. Sex is passion.

Mie imi place sa mangai. Sa ating. Sa simt. Sa sarut. Eu sunt dependent de mangaieri. Dependent de atingeri. De saruturi.

Mie imi plac sanii. Imi plac sfarcurile. Imi plac coapsele.

Prima bere, prima confesiune, prima atingere, primul sarut, prima mangaiere, primul orgasm in bratele ei, primul sarut de dupa, prima imbratisare de dupa, prima discutie despre ceea ce conteaza…

Din pacate vine si… “It was just sex!” “A fost bine coaie!” “Mersi!” “Nu m-am mai futut de 3 luni” “I will marry you!!!!” “Daca ai fi el…” “Sotul meu nu stie sa faca asta…” “Chiar nu vreau sa stric ce am acum…”

Eu nu vreau decat sa iti simt bratele.

4 Comments »

 1. Reading the last phrase left me quite disturbed :))

  Comment by miChou — December 15, 2009 @ 01:03

 2. cred k doar un tip ti-ar putea spune dupa “a fost bine coaie” :) t ocupi si de tipi?

  Comment by miruna — December 17, 2009 @ 21:37

 3. @miruna, Funny :) Din pacate sunt si tipe care au un vocabular complex de bolnav :)

  Comment by Gelu — December 18, 2009 @ 10:50

 4. a trecut ceva timp de cand n-am mai citit gelu11.ro…la fel de multe subantelesuri subiective :P

  Comment by ana — December 31, 2009 @ 02:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment