Insemnari

Relatii imposibile

Filed under: Din viata — Gelu January 25, 2009 @ 19:17

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla atunci cand esti intr-o “relatie” imposibila e ca aceasta sa devina deodata posibila. Romeo si Julieta au avut noroc. Nu au apucat sa vada ca riscul caderii in banal e mult mai apasator decat orice razboi intre familii. Astfel de relatii sunt conduse de adrenalina. Daca iei o relatie care nu ar avea nici o sansa de reusita si adaugi un sot gelos care tocmai a iesit din inchisoare, un copil de 3 ani si o diferenta de varsta de 10 ani obtii cu siguranta o poveste de dragoste invidiata de toata lumea.

Acum serios, stiti vreo “relatie” imposibila care s-a transformat intr-o “relatie clasica” dupa ce “s-a rezolvat impedimentul”? Nu stiu… el casatorit, ea studenta… el divorteaza pentru ea si apoi lucrurile sa mearga cum si-au imaginat…  Sau ea intr-o relatie de mii de ani, el fascinat de ea (de faptul ca nu o poate avea) si in momentul in care ea se desparte de “vesnicul sot” cele doua intalniri pe saptamana sa mai aiba vreun sens?

Daca la un moment dat crezi ca te-a apucat Dumnezeu de picior si tipul pe care il iubesti tocmai s-a despartit de prietena lui de-o viata eu zic sa-i gasesti o alta tipa langa care sa fie ca sa poti sa-l iubesti in continuare.

7 Comments »

 1. tu chiar ai o slabiciune pt chestiile complicate :)

  Comment by iarna care nu mai vine — January 25, 2009 @ 19:21

 2. Esti doar un pic mai ghinionist decat restu’ :P
  Te grabesti…

  Comment by sunny — January 25, 2009 @ 19:35

 3. As always True!
  Dar ce facem cu Australia?

  Comment by mika — January 25, 2009 @ 20:37

 4. @iarna care nu mai vine, @sunny

  Ce legatura are cu mine postul asta?

  @mika,

  Ce legatura are Australia… se pare ca nu inteleg nimic…

  Comment by Gelu — January 26, 2009 @ 03:46

 5. Sau esti un neinteles. Ceea ce e de departe mai misto :))

  Comment by Andreea — January 26, 2009 @ 17:44

 6. my mistake, inseamna ca eram eu cu gandu-n alte parti :P

  Comment by sunny — January 29, 2009 @ 13:10

 7. Postul tau m-a dus cu gandul la un film bun, pe care ti-l recomand : “Gegen die Wand” (http://www.imdb.com/title/tt0347048/
  ). Daca l-ai vazut, numai bine:). Nu sta in firea mea sa dau comentarii, dar tin (aparent destul de mult) sa spun ca (ma enerveaza ca) ai dreptate cu ultima fraza. Dar, cum se spune… ce-si face omul cu mana lui, se numeste…lucru manual. :)

  Comment by Bianca — March 13, 2009 @ 16:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment