Frica de singuratate

As vrea ca postul asta sa fie unul impersonal, sa fie unul in care generalizez si sa incep cu “Cu totii stim ca…” sau pur si simplu sa-l scriu ca o fabula astfel incat nici macar eu sa nu stiu dimineata ce vroiam sa spun. (“v-am povestit vreodata de cand aveam 10 ani si alergam prin gradina bunicii dupa un pui de caprioara care…”). Din pacate nu sunt in stare sa fac asta. As vrea sa dau vina pe bere dar deabia am deschis o cutie de Timisoreana. As vrea sa dau vina pe vreme dar azi e o zi perfecta ca sa ploua. As vrea sa… ok… sa trecem peste inceputul plictisitor, nu inainte totusi de a va atentiona ca va fi sangeros. Foarte probabil ca-l voi sterge in cateva zile dupa ce cunoscutii ma vor adresa cu apelativul de “domnisoara”.

Mi-e frica de singuratate. Mi-e frica sa nu ajung la xx ani si sa fiu singur. Vreau copii. Vreau nevasta. Nu ii vreau acum. Nu o vreau acum. Mi-e frica sa ma gandesc la un “Gelu” la xx ani care sa faca ce face acum… mi-e frica sa ma gandesc ca la anul voi fi cu cineva cu care voi sti ca vreau sa am un copil sau, mai rau, sa-mi fac deja planuri de nunta.

(ceva ciudat s-a intamplat. ca de obicei aveam in minte postul ce urmeaza sa-l scriu dar acum ca-l scriu imi dau seama ca mainile mele tasteaza altceva. nu stiam ca…)

Mai e putin si se termina anul. Oare de ce nu ma voi bucura cand ma voi gandi la faptul ca anul asta am vizitat 5 capitale europene? Oare pentru ca de fiecare data am mers la aeroport/gara cu altcineva? Ultima oara cand am mers in Brasov a fost pentru a 5-a oara… de fiecare data cu altcineva… Va conta faptul ca m-am culcat cu de n ori mai multe tipe decat anul trecut daca… Conteaza ca am experimentat multe lucruri noi pe care vroiam sa le fac de mult daca… ati ghicit, acum beau singur din cutia de Timisoreana?

Statusul zilei de azi a fost: “Cu toata stima din lume: MORI!!”. Stii… nu cred ca sunt singurul caruia ii este frica de singuratate. Asta e trist.

 

P.S. apropo de lucruri triste, se pare ca nici sa scriu nu mai sunt in stare…

3 thoughts on “Frica de singuratate

  1. Ori ai o zi proasta si te simti trist si, ori constientizezi ca de fapt intr-un fel suntem singuri pe lume, ne nastem singuri, murim singuri … sau poate timisoreana aia e stricata 😛

    Si singuratatea e buna (de fapt solitudinea), ca te face sa refelectezi la aspectele vietii. De multe ori afli ceva neasteptat si te poate speria.

  2. stay cool si nu te stresa, o sa fii bunicul cu cei mai multi puradei din lume. ( abia atunci stres )

    ps. vezi ca te asteptam la gh, cand vii?

  3. good things come for those who wait

    nu zic…ca stai linistit fara sa faci absolut nimic…pentru ca tu astepti si stii ca vine…

    singuri…nu suntem…naiba,…e mult prea mare spatiul asta ca sa fim singuri….ar fi risipa:D

    Fiecaruia ii e frica de singuratate…si sa stii ca cel mai trist e sa ai familie si sa te simti singur….ai rabdare…you’ll see 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *