Scriere despre scrieri

Cred ca ati observat ca nu am mai scris de mult. De o saptamana ma chinui sa scriu un post despre maratonul de acum 10 zile. Nimic pana acum. Nici macar drafturi nu am mai “produs”. Am incercat ceva timid pe telefon dar nimic spectaculos sau ceva ce ar merita intr-un final sa fie publicat. Eu sunt de parere ca unele lucruri trebuie sa iasa din prima. Daca nu a iesit, asta e… mai incepi “o scriere”. Nu sunt de acord cu “munca” de imbunatatire a unui draft, asa cum niciodata nu am putut reveni dupa ce am scris, de exemplu o poezie, ca sa-i dau scrierii o forma mai “poetica”. Din pacate lucrul asta nu se aplica doar la posturi ci si la alte “aspecte complexe ale vietii” (cateodata sunt genial, nu-i asa? 😀 )

Ce vreau sa zic de fapt? Probabil ca nu e un lucru chiar atat de rau ca atunci cand iti dai seama ca “ce ai scris” nu e exact ce vrei sa incerci sa “editezi” in loc sa arunci la gunoi.

(post inspirat, evident, din scrierea lui Mihai)

One thought on “Scriere despre scrieri

  1. Poti “edita” daca in mod involuntar ai lasat portita asta.
    Oricum la partea cu “editat” persoane cred ca suntem maestri, luam omul, ne place si apoi incercam sa schimbam “lucruri marunte” pana ajunge sa fie o alta persoana…moment in care nu mai e cea pe care o doream…ironic nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *