Insemnari

Beat mort@

Filed under: Uncategorized — Gelu June 22, 2007 @ 18:32

Am picat TS. Era de asteptat. Nu ma asteptam. Beat mort dupa o zi “de servici”. Cate beri? Cred ca 6 Stela pana acum. Mult mai mult Timisoreana de acum incolo. O sa fiu… beat mort…. sunt deja…. Am SMP. Am multe iubiri neimplinite. O zi de munca grea. Multa beri si impuscaturi in deget. Ne mutam. Bem. Imi iau 350D.M-am saturat de aparatul asta. De facultatea asta. De tot ce e in jurul meu…. acum exagerez… de la bautura…. Am picat TS-ul…. am 3 restante… nimanui nu ii pasa… nimanui nu ii pasa… colegii mei au citit postul cu prezervativele si comenteaza… mie nu imi pasa… eu vtrau bere… 4 beri stau nedesfacute… imi bag ceva in toate berile… eu vreau sa fiu inteles. Ati inteles? Nu? Atunci e clar!

5 Comments »

 1. mux bre! bagati mintile in cap si bea cu masura; ca altfel risti sa te ia gura pe dinainte si gesturile si mai rau; trage o havana adevarata pe inserat, la umbra unui brusture cu un pahar de whisky scotian sau o palinca de bihor si fara sa deschizi gura 3 ore; o sa fie bine. hai pa si iati o lentila bengoasa.

  Comment by vancor — June 22, 2007 @ 19:14

 2. deci, oricum daca mergi la mare nu mai conteaza restu..

  Comment by Mihai — June 22, 2007 @ 20:06

 3. dude, lasa bautura si baga-ti ceva in ei si prezervativele lor mult folosite, pune mana pe aparat si fa poze pana ce cazi lat. apoi vino inapoi cu ele, relaxeaza-te si o sa vezi ca lumea se vede altfel :D
  [ok, si eu sunt incoerent, da’ ma gandeam ca deh, vorba aia, gand la gand cu bucurie :D]

  Comment by miChou — June 22, 2007 @ 20:27

 4. E 5 dimineaza …si citesc blogul tau …wake up e soare afara :).nu tre sa te inteleaga lumea ,tre sa te intelegi tu apoi totul vine de la sine.Smile you have a lot af reasons :).

  Comment by undracbun — June 23, 2007 @ 05:16

 5. bai nu il lasati sa se inece in bautura ???

  Comment by Mihai — June 23, 2007 @ 13:34

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment