Insemnari

De la minute la prezervative gratuite

Filed under: Personal — Gelu June 9, 2007 @ 03:03

Club A. Ca sa arat ca sunt un tanar “responsabil” a trebuit sa arat un prezervativ…. mi s-a parut penibil mai ales ca nu eram singur; ea m-a fortat asa ca am mai primit 4 prezervative si un lubrifiant. Toate astea pentru ca sunt “responsabil” si ma “protejez”. Domnisoara Andreea nu s-a uitat insa la data inscrisa pe ambalajul bucatii de cauciuc. Expirase acum ceva ani… nu am mai folosit un prezervativ de peste 5 ani cred… de pe vremea cand cel mai frumos cadou posibil era o piatra adunata de pe malul unui rau uitat de lume. Am renuntat la protectii, am renuntat sa ma acopar cu strat de ignorare. Speram ca asa placerea va fi maxima. Dar defapt exista doar riscul… de a te frige… Rau de tot!

Club A. Acum un an. Eram cu doi amici. Am primit cadou cate o cartela Cosmote cu 2.000 de minute gratuite in retea. Am folosit 20. Dupa 5 luni am vandut cartela pentru a avea bani de bere. Buna berea. Minutele gratuite omoara comunicarea. Cateodata e riscant sa poti vorbi multe minute practic gratuit. Nu ai ce spune… e ca si cum ai deschide o carte care e alba… si trebuie sa o citesti. E posibil sa interpretezi gresit… sa ajungi sa scrii tu paginile goale…. ati prins ideea :)

Acum mi-e somn… maine poate voi vb despre porcii de baieti….

9 Comments »

 1. Un amalgam de ganduri in cateva randuri,permite-mi sa zambesc:)

  Comment by undracbun — June 9, 2007 @ 13:35

 2. Nici eu nu vad rostul celor 2000 de minute gratuite.Asta inseamna 4000/30 =~ 140 min /zi minim.
  Ce sa vorbesti atata timp ? Si sa presupunem ca nu mai faci altceva si stai toata ziua la telefon de vorba. La un moment dat te obisnuiesti asa.
  Deci : cine mai munceste daca toata lumea vorbeste la telefon ??? :)
  In ceea ce priveste prima parte nu prea am inteles ideea. ce ai vrut sa spui ?

  Comment by Ionut — June 11, 2007 @ 18:28

 3. Prima parte? Cu prezervativele? :) O intelegi sau nu…

  Comment by Gelu — June 11, 2007 @ 20:57

 4. Pai.. nu te inteleg. De exemplu poti sa vorbesti 2000 de minute cu aceeasi persoana – deh.. iubire mare… si atunci e de inteles…
  Si n-am inteles cine te-a putea obliga sa arati un *prez_ .
  Referitor la incheierea primului paragraf : foarte adevarat, trebuie sa ai grija cum,ce,cu cine,unde, desi la studenti mereu le lipseste cate ceva… sau ceva…

  PS:)

  Comment by Ionut — June 11, 2007 @ 22:48

 5. mai gelule…toate bune si frumoase…dar cand ne minteai, in anul 1 sau acum? din matematica mea rudimentara…anul 1 de facultate era acum mai putin de 5 ani…
  in fine, oricum nu e buna atitudinea…parerea mea…dar probabil ca asta o face si mai draga, faptul ca altii o dispretuiesc

  Comment by radu (alphie) — June 11, 2007 @ 22:55

 6. :) Mai mai… Alifie m-ai dezamagit :) Ce au prezervativele cu sexul si cu protejarea… cred ca am fost prea plastic pt unii.

  Comment by Gelu — June 11, 2007 @ 23:07

 7. Lumea te judeca imediat, nu cauta substraturi in ceea ce scrii.
  Cei mai multi nu dau nimic pe piatra aia adunata de pe malul unui rau : cred ca e o simpla piatra si ca esti un pic nebun, sau ca bati campii.
  Dar exista si 4-5 % care cred ca stiu ce scrii.

  Comment by Ionut — June 11, 2007 @ 23:18

 8. la partea cu prezervativele te dezaprob total!
  safe sex!!!!!!

  Comment by notalent369 — June 14, 2007 @ 00:58

 9. Of Diana… Sunt putin dezamagit. Macar din comentarii puteai deduce ca nu au legatura prezervativele cu sexul… cel putin nu aici… Altfel de prezervative… altfel de riscuri… si da: “Safe Sex!!”

  Comment by Gelu — June 14, 2007 @ 09:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment