Insemnari

punctual

Filed under: Uncategorized — Gelu February 6, 2007 @ 13:04
  • a mai trecut un examen. Tot 6. Am luat 3 pana acum si picat 1.
  • Azi la 18:40 am vazut cel mai rece cer posibil. Era o singura stea intr-un colt de cer (sau Marte sau Venus sau…) In rest un albastru foarte inchis. Am vrut sa opresc o tipa sa o intreb daca ea crede la fel dar cred ca m-ar fi injurat.
  • inca ma mira cum ziaristi fabrica “subiecte senzationale” din orice. Daca bulgarii au asistente condamnate la moarte in Iran de ce sa fim noi mai prejos, asa ca facem din doi muncitori care imbuteliau apa eroi nationali: riscau sa fie spanzurati de autoritatile Irakiene. Pedeapsa maxima era un an de inchisoare pentru ca au facut poze intr-o baza militara. Pedeapsa mi se pare justa. Prostia trebuie platita cumva.
  • fiind nevoit sa aleg intre “noul card de calatorie” si un abonament vechi, am ales fara ezitare bucata veche de carton. Se pare ca nu sunt atat de atras de noile tehnologii cum s-ar crede.

1 Comment »

  1. ai ales bine. “noua” tehnologie e idiotica. ar trebui sa imi validez cardul de fiecare data cand ma urc in mijlocul de transport, lucru ce nu am facut niciodata, nu sunt obisnuit. videanu e un nesimtit. pacat ca e si hot, iar altul nu vedem.

    Comment by Anonymous — February 6, 2007 @ 14:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment