For the one I love…

De mult, tare de mult… m-a intrebat cineva daca stiu care e diferenta intre “o iubire” si “iubirea”! Ciudat e ca acea persoana nu cred ca a iubit niciodata, sau daca a facut-o (lucru f probabil) a facut-o astfel incat sa nu se observe… Avem parte de mai multe iubiri dar iubirea este una singura, m-am grabit sa raspund! Pana atunci avusem parte de 2 iubiri, cred, si-mi traiam iubirea… aproape acelasi lucru il pot spune si acum: am avut 3 iubiri si-mi traiesc iubirea! Iubirile sunt intotdeauna la trecut pe cand “iubirea” e… Acum sunt mai indragostit ca niciodata de o persoana… am iubit mai mult decat iubesc acum doar idei (nu m-as risca sa spun ca sunt dintre aceia care iubeste iubirea)! Cand esti singur iti poti dedica intreaga fiinta doar sentimentui pur fara sa fii nevoit sa te confrunti cu probleme reale, cu stresul unui referat de DCE, sau despartirile in statia de tranvai, sau sa practici fara sa vrei un soi de terorism sentimental…

“Nimeni nu poate iubi pe cel ce nu iubeste” (nu stiu cine a zis asta dar sunt convins ca asa e)! Iubim ca sa fim iubiti? La cat din orgoliul nostru suntem dispusi sa renuntam pentru ea? Ca o concluzie trasa cu ochii la fel de injectati ca si ieri, si nimeni nu a observat nimic…..

T<8>T :@)

One thought on “For the one I love…

  1. Vreau sa contrazic un lucru…poti iubi o persoana care nu iubeste sau care nu a iubit…si iti zic asta din proprie experienta:D in rest…cred ca te numeri printe persoanele foarte norocoase in viata care pe langa faptul k stiu ce vor ajung sa si abia…:) sau reusesc sa contruiasca..oricum sunt fericiti:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *