Insemnari

Inapoi la origini

Filed under: Aberatii,Din viata,Obsesii — Gelu June 2, 2010 @ 00:02

În ultimii ani m-am tot plâns că mie îmi plac dimineţile petrecute în braţele unei “Ei” şi că sexul nu este decât modalitatea prin care pot obţine asta. Într-una din dimineţile astea mi-am dat seama că în fuga mea de a completa liste am uitat că poţi să te trezeşti dimineaţa lângă ea şi fără să o pentrezi cu câteva ore înainte. Poţi să o ţii in braţe fără să-ţi doreşti să-i simţi sânii. Poţi împărţii patul cu ea şi doar pentru a-i povesti traume din copilărie.

Poate că toată povestea cu “trebuie să facem sex ca să ne putem bucura de dimineaţa ce va urma” nu a fost decât o modalitate de a mă face să nu mă consider o aşa mare curvă de om. Acum ceva timp o bună prietenă mi-a spus că în liceu se culca cu tipii cu care ieşea după o săptămână ca să vadă care dintre ei îşi doreşte doar sex şi care mai mult de atât. M-a marcat prea mult şi vroiam să trec peste bariera sexului ca să văd dacă merită să încerc mai mult. De ce nu mi-a spus nimeni că unele lucruri au sens doar în liceu?

Există plăcere dincolo de sex?

3 Comments »

  1. Yeah, sex is overrated sometimes :)

    Comment by Andreea — June 2, 2010 @ 12:08

  2. “Stii ,nu este vorba de sex ! Adica pentru barbatii este acelasi lucru ,tot ejaculezi . Dar dimineata cine te tine in brate ? Nu te poti tine singur in brate ,nu-i asa ? ”

    Comment by Miruna — June 2, 2010 @ 12:18

  3. nice.doar mircea radu iti poate raspunde la intrebare…

    Comment by tipa cu esarfa rosie:)) — June 2, 2010 @ 13:43

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment