Un Cort din Vama

Am ajuns pentru a patra oara in Vama anul asta. Cred ca am mai spus ca nu sunt unul dintre oamenii care se plang ca Vama s-a distrus (pentru ca am descoperit-o abia acum 3 ani) asa ca nu fac decat sa ma bucur de cutiile de Timisoreana, de valuri si de pseudo libertatea de care se poate bucura un pseudo intelectual in devenire. Cortul l-am descoperit tot in Vama, acum 2 ani, dar abia anul asta am inceput sa vin doar cu cortul (1 Mai nu se pune ca era frig 😛 ). Gata cu introducerea inutila. In cortul de langa noi era un cuplu de liceeni. La un moment dat discutia a degenerat putin:

– M-am saturat frate sa fii tot timpul beat, parca numai de asta ai venit aici, sa bei si sa fumezi!
– Nu te inteleg. Si tu ai baut. Si ce daca beau? Toti beau aici? Uita-te la Blonda cum e si ea e fata. De ce nu poti fi si tu asa?
– Ca m-am saturat sa stau doar la cort cu sticla de Saniuta. De aia. Ca eu nu am venit sa ma culc cu toti care imi dau o gura din vinul lor. De aia. Si ea oricum nu fumeaza. Doar asta faci: cheta pentru cuie si apoi stai ca boul in fata cortului.
– N-am voie sa fumez? Da tu cand fumai si sugeai pula in Berlin cum era mah?
– Dute-n Pula mea…

Dupa un moment de liniste intrerupt doar de niste rasete ale colegilor celor doi, aflati la usa cortului….

-Vorbeam de tigari ba…
– Da-ti chilotii jos boule….
– ..
– Mi-ai dat un pumn in gura si m-ai dat cu capul de pamant si un pare rau nu ai zis… un pare rau…

Dupa doua minute un tip mai spiritual l-a intrebat pe cel din cort: “Intra Ba???”

Cateva corturi mai incolo cineva striga in gura mare: Uite-o e EA……

One thought on “Un Cort din Vama

  1. Nu am citit postul asta..nici macar titlul, dar raspunde-mi te rog la intrebarea asta : cand toti iti spun ca o tipa e naspa pentru tine , dar tu o consideri ok ce faci? ramai cu ea? sa presupunem ca nici nu arata stralucit..e o tipa stearsa , dar tu nu prea crezi asta avand in vedere ca ai ce sa discuti cu ea..ramai cu ea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *