Insemnari

Cadouri

Filed under: Din viata — Gelu December 22, 2008 @ 14:02

La un moment dat am zis ca-mi place sa fac caduri. Permiteti-mi sa rectific: nu-mi place sa iau cadouri. Cel putin nu in perioada asta a anului. Defapt in nici o perioada in care trebuie sa iei cadouri. In fiecare an de craciun imi spun ca nu iau acum cadouri dar voi lua celor dragi in timpul anului. Niciodata nu iau. Imi place sa surprind pe cineva cu un cadou, daca se asteapta nu are nici un farmec.

De la inceputul lunii in fiecare zi am vazut zeci de cosuri “de sarbatori” intrand in cladirea de birouri. Ma intristeaza. Ma intristeaza pentru ca nu stiu ce sa iau in afara de clasicele posete, pulovere si camasi pentru familie si… si atat… Inca nu am cumparat nici un cadou luna asta. A fost deja Sf. Nicolae. Mai sunt trei zile pana la Craciun. Am incercat sambata sa am inspiratie dar targurile de cadouri nu ma ajuta de loc. Am ajuns la sala Dales stiind foarte bine ce vreau (a se citi ca stiam EXACT ce) dar se pare ca… EXACT ce vroiam a fost luat deja de persoana la care am vazut acel CEVA. Trist. Macar de mi-as face mie cadouri…

Concluzia? Imi cer scuze tuturor celor care nu vor primi cadouri sau mesaje de craciun dar… promit ca la anu voi incerca sa iau cadouri din timpul anului sa nu ajung pe 22 Decembrie sa fiu deprimat ca nu stiu ce si cui.

Sarbatori fericite copii!

4 Comments »

 1. incearca targul carturesti

  Comment by Mihai — December 22, 2008 @ 16:02

 2. Sărbători fericite şi ţie! Şi să ştii, că uneori, chiar contează fie şi doar intenţia :)

  Comment by miChou — December 22, 2008 @ 17:59

 3. @miChou, sa stii ca m-a ajutat comentariul tau si am am luat cadouri pentru cei de acasa :)

  Comment by Gelu — December 23, 2008 @ 00:52

 4. sper că s-au bucurat şi ei de ele, aşa cum te-ai bucurat şi tu :)

  Comment by miChou — December 23, 2008 @ 19:36

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment