Sec despre sex oral

Imi place sa fac sex oral. Sa fac si sa mi se faca.

Acum dupa inceputul puternic sa incep sa ma scuz. Sunt racit. Tremur, transpir, ma doare gatul ingrozitor si nu pot dormi. Oare am febra? Nu cred. Sa revenim.

Nu prea stiu cum sunt tipii in ceea ce priveste sexul oral asa ca o sa vorbesc doar de fete. Apropo, astept comentarii (pot sa fie si anonime, dar macar sa stiu ca sunt pe campii). (a inceput sa ma doara si splina, I am going to die)

Sunt trei tipuri de tipe: 1) unele care nu concep ca ar putea sa faca ceva atat de “murdar”, 2) unele care nu asteapta sa le ceri si carora le face o mare placere sa inghita la sfarsit iar cea de-a treia categorie se afla undeva pe la mijloc,  unele mai intr-o extrema sau in alta dar majoritatea pe la mijlocul intervalului.

  1. Nu vor sa vorbeasca despre asta, se supara daca insisti si sta undeva “scris” ca nu o vor face NICIODATA. Multe dintre ele nici macar nu accepta ca tu sa le faci lor cunnilingus caci dupa aia ar trebui sa se simta vinovate. Din pacate multe dintre tipele “din aceasta categorie” sunt si adeptele curentului: “Let’s make sex but never talk about it”.
  2. Desi ai crede ca atunci cand ai dat peste o astfel de fata ti-a pus Dumnezeu mana in cap, lucrurile sunt putin mai complicate. Imagineaza-ti ca stai linistit in trenul spre Brasov cand ea se hotaraste ca “she wants a piece” si nu accepta raspunsuri de genul: “Lasa ca ajungem indata la hotel” si incepe sa te excite desi e clar pentru toata lumea ca nu aveti unde sa continuati jocul. Sau, cum e ca de fiecare data cand incercati sa va plimbati romantic printr-un parc sa te intrebi daca ai destui bani pentru amenda? Nu e o jucatoare in echipa. Daca trebuie sa o imparti cu o alta tipa e foarte probabil sa devina foarte posesiva pe partea de final. (daca cealalta tipa face parte din aceeasi categorie atunci lucrurile vor deveni de-a dreptul messy.) In ciuda celor spuse mai sus e perfecta pentru o aventura de-o noapte cand vine vorba de chefuri, calatorii cu trenul sau de ce nu o relatie de lunga durata 🙂
  3. Aici se complica lucrurile. Daca in cazul primelor doua categorii lucrurile erau albe sau negre aici nuantele de gri sunt foarte greu de interpretat. Care e diferenta dintre fetele “din aceasta categorie” si cele din “categoria 2”? Iti va fi destul de greu (daca nu imposibil) sa le convingi sa-ti faca o felatie intr-un parc sau alt loc public unde e clar ca “she won’t get any”. Care e diferenta fata de  “fetele cuminti”? Daca “contextul” e potrivit nu vor ezita sa faca sex oral dar de cele mai multe ori vor astepta “sa iti fie datoare”. In cele mai multe cazuri, prefera sa nu inghita la sfarsit, si multe dintre ele sunt absolut ingrozite de ideea ca el ar putea ejacula in gura lor.

Transpir in continuare si e posibil sa delirez. Girls, va rog, aruncati cu rosii 🙂

P.S. Stiu ca sunt un porc misogin dar macar am o scuza: sunt racit 🙂

8 thoughts on “Sec despre sex oral

  1. E chiar simplu, o faci daca simti ca vrei sa o faci. Cei ce acuza sau judeca sunt ipocriti.
    Din pacate din partea unei fete nu e cine stie ce “meserie”, dar la voi e mai grav. Putini baieti chiar stiu sa aduca o fata pe culmile fericirii.

  2. Eu merg pe sistemul: “fra’, fa de toate, da’ fa-le cand simti ca poti, cand iti doresti si cand pui suflet in ceea ce faci.”

    Si acum mi se pare normal ca o tipa care a facut o singura data sex oral, unui tip pe care il iubea enorm de altfel, sa se uite putin aiurea cand o sa se vorbeasca langa ea despre asta de parca ar fi la fel de natural ca spalatul pe maini.

    Iar cat despre “fomiste”, mi se pare ok sa-ti fie pofta de omul tau pe care il iubesti. Mai nasol e daca ti-e pofta de orice p*la, cum ai prins-o, ai insfacat-o, ai mestecat-o :))

    In alta ordine de idei, eu din principiu consider ca sexul oral si nr. partenerilor anteriori sunt 2 notiuni care tre’ tinute “pt. acasa” 🙂

  3. Mencia cu siguranta nu este comicul ilustrativ pentru situatia asta. n-am un comment pe text pt ca e vorba despre cum le place femeilor sa suga si sa inghita. anyway is fine with me.

  4. Mi-a placut foarte mult raspunsul Andreei.
    Sunt de acord cu faptul ca:”you didn’t made u come”, dar sa nu generalizam.
    Ca de obicei, ma asteptam sa ma regasesc in posturile tale, dar acum nu prea ma vad.
    Iar pe principiul daca nu ar fi existat, trebuia cineva sa il inventeze, cred ca fara sex oral multe femei ar fi mai nefericite.

    Get better :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *