Trei legaturi

Mergi la supermarketul de pe partea cealalta a drumului, iti iei o cutie de bere cu 20 de mii mai ieftina ca la bar si te intorci cu ea pe plaja plina de oameni carora nu le pasa de nimic, care se bucura doar de nisip, muzica si votca. Iti dai seama ca nu stii ce vrei asa ca ajungi sa-ti bei berea la doi metri de mare rezemat de stalpul umbrelei din stuf. Dupa doua guri de bere si o tigara se aseaza langa tine pe nisip un pletos care-ti cere un foc si odata cu bricheta restituita iti spune si de “copilul lui” care acum bea din sticla altuia de votca. “Stii, e la fel de naspa ca-n dimineata in care mi-am gasit doua corzi rupte la chitara. Frate-miu macar a reunoscut ca a vrut si el sa invete sa cante. M-a durut dar l-am inteles. Ea… nu mi-a zis decat ca vrea sa bea niste alcool fara legaturi. Legaturi? Crezi ca eu am vrut sa-i prind acul de siguranta in ureche? Ea a cerut”. Ce ai facut tu? Ce ai zis? “Se va goli si sticla de votca!”

Te-ai indragostit de ea inca din prima joi in care ai vazut-o dansand in club. Era ordinara dar lucrul asta te-a facut sa-ti aduci aminte ca-ti place simplitatea si ca ti-ai complicat deja viata prea mult. O chestie simpla. Cateva ore de hoinarit, cateva beri, niste atingeri inofesive pe umar si atat. Nu te gandeai la nimic cand te-a intrebat unde sa mergeti odata ajunsi la o  fundatura asa ca ati ajuns la ea. Un pahar de vin demidulce, niste bancuri seci si o privire aromata. S-a intins pe pat cu mana in par si i-ai sarutat gatul. Restul nu era decat un prim indiciu despre urmatorii ani in care te vei trezi cu ea in brate. Ametit de fericire ii adulmeci pielea cand se deschide usa si intra un individ turbat. Va priviti in ochi cateva clipe, te ridici din pat si-l inviti la o bere.

O seara ca oricare alta. Soarele a apus deja de 2 ore si aleile parcului sunt goale. Din cand in cand cate un strain trece grabit pe langa voi, care cautati un loc mai retras. Nu te intereseaza prea mult ce e in jur si nici daca o sa va vada cineva asa ca gasiti un loc mai inaltat si ii saruti gatul privind aleile pustii. Ea incepe sa te mangaie si se coboara in genunchi ca sa-ti deschida slitul. Privirea ta e in continuare in alta parte. Incepe sa-ti faca o felatie in momentul in care zaresti un cuplu care-si plimba copilul in caricior. Sotia vorbeste la telefon in timp ce soul se uita in directia voastra. Primul impuls a fost sa o ridici de umeri dar ti-ai zis ca “What the fuck” asa ca il fixezi pe barbatul de 30 de ani cu privirea. El este stanjenit si incearca sa nu se uite la voi dar privirea e involuntar atrasa dupa fiecare pauza de 10 secunde. Cariciorul incepe sa se plimbe la 5 metri de voi si tu continui sa-i privesti de sus. Au trecut deja de voi dar inainte ca cei doi sa se piarda in noapte barbatul intoarce inca o data privirea si te priveste in ochi chiar in momentul in care tu ejaculai in ea.

5 thoughts on “Trei legaturi

  1. la fel cum nici el nu i-a cerut ei in parc

    … daca e sa privim lucrurile in ansamblu, totul e atat de simplu si vine atat de natural

  2. departe de scarba virginelor de sex, si a pustoaicelor de 11 ani de sarut..totul e atat de vulgar.
    descopar o tentinta a scrierilor in general pe teme din astea..cine le gusa? de ce le scrieti? de ce le traiti? va place sa le simtiti?
    sau poate sunt doar intr-o perioda mai inocenta a lunii.

  3. @mika, dupa cum imi place mie sa spun: RELAX!

    Banuiesc ca te referi la ultimele doua povestiri si mai ales la ultima. Eu aici nu vorbeam de sex, vorbeam de “legaturi speciale”, ca ele se creeaza atat pe malul marii cu o bere in mana dar si atunci cand iti vezi sotia cum face sex xu altul sau iti aduci aminte de cum era cu 5 ani in urma inainte ca sotia sa-ti devina sotie. Cine le gusta? Nu stiu. Eu le scriu pentru ca le gandesc. De ce le traim? Pentru ca nu stam intr-o lume plina de iubiri platonice si sentimente nobile de implinire. Stii cat de greu e sa saruti pe cineva pe frunte si apoi sa plecati amandoi? De mii de ori mai greu decat sa ti se faca o felatie in mijlocul Cismigiului.

  4. Punct ochit, punct lovit.
    Imi spui mie toate astea de parca nu le-as stii.
    Mi-ar placea sa fii si tu Mika o luna de zile, pt k eu am fost Gelu, si dc nu ma salva cineva nu cred k m-as mai fi intors la mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *