Scriere

Cred ca e printre putinele dati cand “mi-am pus timp in caledar” ca sa scriu. Mi-am luat laptopul, o bere si o ora doar ca sa scriu, sa nu-mi pierd “exercitiul”. Din pacate cred ca o sa aleg “drumul lin” si o sa vorbesc despre ceva despre care toata lumea poate foarte usor sa-si dea cu parerea, fiecare e expert si fiecare a trait propria poveste.

Eram in poli acum o saptamana si o pustoaica de 12-13 ani se plangea ca “te iubesc” nu mai inseamna nimic. “Te iubesc e asa… Daca spui I Love You parca ai si sentiment…”. In spatele ei pustanii de aceiasi varsta isi dadeau coate: “Poate <<Vreau sa ti-o trag>> inseamna ceva…”. Din nou, ce copilarie trista am avut… (revin mai incolo daca mai am timp 🙂 )

In baie la Pirhania doi tipi de 20 si ceva de ani discutat despre “viitoarea prietena” a unui dintre ei. “Si e buna?” “Da mai, taicasu e mare. E plina de bani” “Da… si-o trage?” “Da mai, cum sa nu. Nu ti-am zis cat ma dor genunchii?!?” “Banuiesc ca o si suge, nu?” “Cum sa nu…” Din fericire sau pacate mi-am terminat de uscat mainile si a trebuit sa plec de la seminarul de “Noi valori contemporane”.  Apropo de discutia asta, cel mai trist e ca atunci cand o tipa “si-o trage” de la prima/ a doua intalnire e considerata tarfa/curva/etc. desi e o chestie pe care si-o doresc amandoi. Daca in schimb tipa doreste sa faca sex/dragoste dupa o luna/doua luni e vazuta ca “mironosita” sau, mai rau ca “ipocrita”.

E atat de usor sa vorbim despre sex. Nu conteaza daca o facem des sau nu, daca suntem virgini sau nu, pentru ca suntem inconjurati de glume proaste, de aluzii “subtile”, de ocazii de a ne da “rotunzi”.

Ma gandeam zilele trecute daca pe la 15-16 ani eram ipocrit (sau orice alt cuvant mai potrivit) pentru ca desi ma masturbam destul de des  nu indrazneam ca in fata “obiectului obsesei” sa fac mai mult decat sa raman fascinat de niste buze si un zambet. Pe cine minteam oare? Citeam acum cateva saptamani (mi-e ciuda ca nu pot da citatul exact) pe Nobo confesiunea unui “copil” de 18 ani cred care credea ca atunci cand fetele “tremura” cand le saruta o fac pentru ca le place sarutul dar defapt ele isi doresc mai mult… Trezirea mea la realitate a fost atat de brusca. Am iesit din dulapul ala nenorocit de la etajul unu atat de schimbat. Cu fiecare scartietura imi pierdeam din inocenta gandirii, cu fiecare acuza pe care o aducea tatal revoltat imi pierdeam din virginitate si imi dadeam seama, pentru totdeauna, ca e doar un mit faptul ca baietii isi doresc sa faca sex mai mult decat fetele.

3 thoughts on “Scriere

  1. Acum iarasi mi se pare ca traiesc in lumea mea, dar mi se par niste tampenii chestiile astea legate de sex, de ce trebuie sa tratam la statutul de tabu subiectul asta.
    Daca ea vrea si el vrea, pot sa si-o puna dupa primele 5 min, daca ea crede k tre sa astepte 3 luni k sa si-o puna cu el, daca el crede k poate sa stea 2 ani fara sa si-o puna cu ea, just human nature, ’cause we are just not the same.
    Who are we to judge. O singura viata avem, macar p a noastra sa o traim.
    Scuze de vehementa, nu stiu de unde a venit.
    Nice to be reading u again :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *