Insemnari

Intrebare punctuala

Filed under: Intrebarea zilei — Gelu May 28, 2008 @ 14:28

Am mai scris despre faptul ca noi ne ascundem in spatele blogurilor, discutiilor pe messenger, mailurilor trimise pe grupuri ca sa nu comunicam. Ne credem "open minded" pentru ca ne-am transformat jurnalurile in pagini indexate de google dar defapt nu spunem nimic, si cei care ar putea sa inteleaga ceva ar prefera totusi un email (sa nu zic de scrisoare clasica, ca aruncati cu pietre).

Era sa uit de intrebare: ce-o sa inteleaga pustiul de 12 ani care "il intreaba" pe google daca e normal ca se masturbeaza si "the mighty Google" o sa-i zica: "In satul din est barbatii nu se masturbeaza niciodata." ?

3 Comments »

 1. eu sper sa inteleaga ca anumite intrebari chiar nu sunt pt “the mighty google” :-))
  si-n rest: totusi e bine ca “unii” simt inca nevoia sa comunice, rau e ca nu mai stiu ce sa aleaga din atatea optiuni de…”comunicare” si o aleg pe aia mai neimplicativa/safe/comoda etc.

  Comment by castoru — May 28, 2008 @ 16:47

 2. copilul de 12 ani o sa inteleaga ca e bine ca atunci cind cauti o chestie pe google sa nu te opresti la prima pagina de rezultate :D :)))))

  Comment by didi — May 28, 2008 @ 17:06

 3. ciudat ca sunt entuziasmat d tehnologie, dar ea e cam rece…tehnologia.

  lung subiect, oricum, postul tau imi aduce aminte de o poezie: http://octavianpaler.ro/poezii/paradoxul-zilelor-noastre/

  Comment by George Profenza — May 30, 2008 @ 03:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment