Eu ce-am zis?!?!

Poli. Ora 7. Doi gemeni: un baiat si o fata de 2-3 ani. El intra intr- o balta si o stropeste pe surioara lui. Aceasta foarte vesela merge la el si il impinge. Amandoi se simteau bine. Radeau si se impingeau. Dar… Mama din spate foarte furioasa:"Eu ce-am zis?". "Zi, ce ti-am zis!" De ce nu ma asculti?

Intr-o lume ideala copilasul ar fi raspuns: "Mi-ai zis sa nu ma joc cu apa dar tot tu ai spus acum 3 luni ca imi iei o masinuta si nu mi-ai luat!". Mama ar fi trebuit sa taca si sa-i lase pe cei doi sa se bucure… Lucrurile au stat insa altfel: mama i-a dat doua palme la fund piticului iar acesta a devenit cuminte si trist alaturi de surioara lui.

"Eu ce-am zis?" I-am zis ca o sa-i fie bine si o sa gaseasca pe cineva… Si a gasit! E de doi ani cu el… Sper ca e fericita… pe mine m-a chinuit mult "zicerea" mea! Am zis ca e speciala… Ca nu o voi uita niciodata! Nu am mai vazut-o de 2 ani…. Ne auzim atat de rar si la telefon! De mult nu mai mi-e dor de ea. Probabil ca o voi uita…

I-am zis sa se intoarca la mine, ca va fi altfel. Mi-a intors spatele cu gratie. Am vrut sa strig dupa ea dar o mana mi-a batut deja pe umar…

I-am spus ca am vazut umbre. M-a crezut in acea zi fara soare. Acum straluceste dar nimeni nu m-ar mai crede! I-am zis "Fuck Off!" dar defapt vroiam sa stie ca as vrea sa ma ia de mana si sa ma duca in camera de langa ca sa dansam.

I-am zis sa nu se joace cu petele albastre intr-o lume verde caci stratul de maro poate iesi oricand la suprafata. Ea a luat cutitul si a inceput sa zgarie albastrul.

Tu, ce ai zis?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *