Insemnari

Adio! Ramai cu bine!

Filed under: Aberatii,Examene — Gelu September 5, 2007 @ 16:51

Ramai cu bine! A sosit momentul sa urmam drumuri diferite. Te-ai schimbat. Acum multi ani cand te-am cunoscut erai altfel. Eram si eu mai tanar si ingaduitor dar parca si tu erai mai usor de inteles. Am mers impreuna la multe concursuri si olimpiade pe vremea cand erai doar Electricitate, intre timp te-ai schimbat. Nu mai esti aceeasi materie cu formule simple, evidente si usor de inteles. Te-ai integrat, te-ai derivat, descompus, compus, inversat, stabilizat, oscilat… DCE, CIL, SCD… cine mai intelege ce si cum. Regasirea din facultate a fost frumoasa. Elth. Mi-a placut. Aceleasi principii. Probleme logice. Teorie prea putin. Apoi insa… a inceput lupta mea cu adevaratul TU. Dupa ce ti-am dedicat o serie de insemnari azi pot sa-ti spun linistit ADIO!. Nici nu stii cum imi batea inima cand asteptam sa-mi aud numele urmat de preameritatul 5. Da! Am scapat… de tine si de toata fizica mea iubita! Mai pastrez zeci de culegeri acasa dar… te-ai schimbat.

Acum pe final vreau s-ti spun ceva: nu stiu nici acum care e sensul de parcurgere a unei Diode. Nu stiu teoria lui Miller si nici la ce e bun un tranzistor. Stiu! Sunt un nenorocit. Cu toate astea, cand voi fi la casa mea voi avea doi caini dog german pe care ii voi numi Kirchoff 1 si Kirchoff 2.

6 Comments »

 1. asta numesc eu inginer traumatizat

  Comment by raluca — September 5, 2007 @ 16:55

 2. asta numesc eu inginer :)))))))))

  Comment by Aura — September 5, 2007 @ 16:56

 3. si raspunsul evident … ia zi Ariel!! :)) … bine ca sunteti voi destepte! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

  Comment by Aura — September 5, 2007 @ 16:56

 4. pana una-alta destepti sau nu, important e sa ramanem sanatosi si daca dce-ul statea in calea fericirii tale, atunci cu atat mai bine… ca nu mai sta :P

  Comment by monica — September 5, 2007 @ 17:18

 5. beer!

  Comment by Mihai — September 5, 2007 @ 20:34

 6. beer it was indeed :P

  Comment by Aura — September 6, 2007 @ 02:36

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment