Insemnari

California Dreaming si furtuna

Filed under: Uncategorized — Gelu July 12, 2007 @ 09:22

Cica a fost o mare furtuna aseara in Bucuresti. Nu am observat. Am observat defapt doar cateva crengi rupte si multe frunze pe jos… “m-a prins” in timp ce eram putin dezamagit de California Dreaming. Ii lipseste “finalul”… mi se pare putin cam “netaiat”. Fortat sangele de la sfarsit de pe Monica. Abuz de momente “romanesti”. Mi-a placut. As fi preferat insa sa revad “A fost sau n-a fost?”. Astept cu nerabdare lansarea “432”.

3 Comments »

 1. Să încerci Offset. E tot cu Răzvan Vasilescu. Mie mi-a plăcut. Aşa de tare că i-am făcut şi un fel de mic review. De fapt e mai mult un teaser :D . Găseşti pe blog. Filmul, cu niţel noroc, poate îl mai găseşti pe t0rr3ntzi. În cinematografe nu a fost de găsit.

  PS: Legat de furtună, chiar a fost mare. Mi s-a ars şi routeru’ cu ocazia asta x(

  Comment by miChou — July 12, 2007 @ 19:31

 2. Super filmul.. Si eu l-am vazut zilele astea la niste amici. Si am vrut sa scriu un articol pe blog despre orasul meu care nu difera prea mult de Capalnita.. si pe care il urasc pentru asta.

  Comment by Ionut — July 15, 2007 @ 22:04

 3. eu nu am vazut inca nici California Dreamin’ nici 432 insa astept sa le vad la cinema…mi-am propus ca pe astea sa nu le priatez :D
  btw Gelu…de blogul tau (ala vechi de pe y360) am dat cautand pe net despre alt film romanesc…”Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”

  Comment by Lole — July 25, 2007 @ 10:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment