Insemnari

Somebody to love

Filed under: Uncategorized — Gelu May 11, 2007 @ 11:05

Find me somebody to love!

Ok… de obicei ne plangem ca nu suntem iubiti. Vrem pe cineva care sa ne iubeasca. Sa ne iubeasca la fel de mult cum ii iubim si noi pe ei. Daca imi permiteti: No Fucking Shit! Problema nu e ca nu ne iubeste nimeni ci ca nu iubim pe nimeni. Asta cautam. Pe cineva care sa ne faca sa uitam de problemele de la servici, de la facultate, cu familia… Ca sa fim fericitit intr-o relatie trebuie sa fim cei ce iubesc mai mult… mult mai mult… ca sa nu vedem defecte si slabiciuni, sa nu vedem maroul din verde, sa nu vedem rozul din rosu… trebuie sa fim orbi, sa nu ne dam seama ca sanii sunt lasati, ca fundul e mare, ca felatia e ca dracu… We just nead love!

Concluzia? Prea multa bere te face sa gandesti/simti in carouri.

7 Comments »

 1. am citit recent ceva foarte asemanator… plagiezi??
  se zice: we just need love! parca iti facusera o evaluare a englezei!

  Comment by Anonymous — May 11, 2007 @ 11:17

 2. :) ma gadeam ca cineva o sa-si dea seama… da.. am citit si eu ceva asemanator dar asta nu inseamna ca plagiez… ci ca la asta ma gandesc si eu acum :P as fi pus link daca imi aduceam aminte de unde :)

  Comment by Anonymous — May 11, 2007 @ 12:27

 3. Ce legatura au relatiile cu iubirea?:D. Da, de aici se pleaca, dar ce e mai departe e doar o conventie, un raport interuman ca orice altceva, in care alegi sa te complaci sau nu.

  Comment by Anonymous — May 11, 2007 @ 14:46

 4. “Problema nu e ca nu ne iubeste nimeni ci ca nu iubim pe nimeni”…nu zau?? probabil asta e perspectiva dupa mai multe pahare de bere:d
  Zi-mi pe cineva care poata trai fara iubire(indiferent de ce gen)??Problema e ca unii vad in cei de langa ei doar niste obiecte pe care le pot folosi pt a scapa de stress-ul cotidian;)

  Comment by Anonymous — May 11, 2007 @ 15:31

 5. Scuze k intervin. Point of view: U only get what u give, asa k dc nu iubesti, cine sa t iubeasca. Si nu e o problema de can’t live without, ci de adaptare.

  Comment by Anonymous — May 11, 2007 @ 15:40

 6. Nu cred ca asa se pune problema.Nu,nu trebuie sa iubim ca sa fim iubiti.Problema intervine atunci cand,desi iubesti ,nu esti iubit sau……ce faci cand intelegi persoana de langa tine mai mult decat isi doreste???

  Comment by Anonymous — May 12, 2007 @ 07:06

 7. ce copii ce copii..de parca iubirea exista si de parca oamenii sunt mai mult decat niste animale. viata e mult mai simpla decat randurile pe care le posteaza fiecare din noi aici si toti stim asta. furmos ar fi ca macar odata la o vreme sa nu ne mai mintim ;).

  Comment by Anonymous — May 13, 2007 @ 09:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment