Nu! Nu! Nu sunt fiul tau!

Intr-o buna zi, un sarpe s-a apropiat de o vulpe si i-a zis: “Mi se pare ca te cunosc de undeva”. La care vulpea i-a raspuns:”Si mie”. “Atunci, a zis sarpele, da-mi niste bani”. “O vulpe nu da niciodata bani” a raspuns vicleanul anumal care, ca sa-si scape pielea, s-a aruncat intr-o vale adanca, plina cu fragi si miere de gaina. Dar sarpele o astepta acolo razand mefistofelic. Atunci vulpea a scos cutitul si a strigat: “Las ca te invat eu ce-i viata!” si a luat-o la sanatoasa intorcand spatele. Ghinionul ei. Sarpele era mai iute de picior. I-a ars un pumn drept in frunte, si vulpea s-a facut mii si mii de bucati de lumina, strigand:

“Nu! Nu! De patru ori nu! Eu nu sunt fiica ta!”

4 thoughts on “Nu! Nu! Nu sunt fiul tau!

  1. 🙂 Da…fragment din cantareara cheala 🙂 Felicitari! :D. Asta e unul din motivele pt care vreau sa revad piesa.

  2. ideea e ca tu nu ai bagat fragmentul asta in blogul TAU fara sa dai detalii si fara sa pui ghilimelele, deci..ti l-ai cam atribuit. d’aia am dat comment cu titlu.

  3. Vrei sa spui ca nu ai recunoscut de unde e si ca acum ca ai vazut piesa te simti mai luminata. 🙂 Probabil ca a trebuit sa pun ghilimele… dar care ar fi fost paoi farmecul sa descoperi singur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *