My safe neighborhood

    Acum doua luni m-am mutat in acest cartier minunat. Unde? Pe strada Sergent Maj. Bejan Florea. Banuiesc ca nu va spune mai nimic asa ca o sa trebuiasca sa intru in detalii. La o statie cu tranvaiul de Calea Rahovei si la 50 m de intersectia dintre Calea Ferentari si Sos. Salaj. Deja incepe sa sune mai bine nu?
    La inceput eram destul de linistit, nu aveam nici o problema sa umblu cu sticla de 2 l de Timisoareana la miezul noptii pe Calea Ferentari, dar acum…
    Acum doua saptamani aud in spatele blocului sirenele unor masini de politie si de salvare. Langa ele cativa cameramani. Dimineata am aflat la stiri ce se intamplase: un… “domn” a scos mitraliera din porbagaj si a ciuruit masinile aflate in fata lui la spalatorie. O nimica toata… cati or avea mitraliera pe la mine prin cartier?
    Aseara aud din nou niste sirene. Erau tot de la salvare si politie. De data asta doar le-am auzit la cateva sute de metri de blocul meu. Azi dimineata am aflat si ce se intamplase: un tanar a fost omorat cu sabia intr-o “mica” altercatie.  O nimica toata… cati or avea sabie pe la mine prin cartier?
    Peste o luna revin la prima mea dragoste din Bucuresti: regia.

3 thoughts on “My safe neighborhood

  1. 🙂 Nu e tot timpul razboi: acum rasuna muzica de petrecere, ca doar e luni:) Oricum vreau sa supravietuiesc pana maine sa iau SCD-ul 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *