Si am pus-o la loc pe raft

Acum ceva timp bantuind prin oras am ajuns intr-o librarie, unde am dat peste o carte care m-a atras. Se chema “Supa de pui pentru suflete romantice”. Suna cam… Am presupus ca e pentru domnisoarele sensibile si plangacioase care asteapta sa fie consolate, sa le zica cineva ca vor fi si ele iubite, sa arate ca mai exista si romantism pe lumea asta preocupata mai mult de sex si de bani (ordinea o alegeti voi)! Rasfoind-o am gasit povestiri dragute care m-au facut sa zambesc, intamplari la care am fost si eu la un moment dat protagonist(lucruri simple, cum ar fi sa-i lasi un biletel  sub o perna) si am vrut sa o cumpar mai ales ca atunci eram intr-o pasa mai proasta si eram destul de deprimat si cartea asta chiar ar fi fost supa de pui pentru suflet. Daca nu exista “romantice” la sfarsit o aveam de mult carticica… dar in momentul respectiv nu ma simteam si nici nu vroiam sa am vreo legatura cu acest concept.
Azi am dat din nou de cartea asta si am rasfoit-o din nou. Am stat 5 minute cu ea in mana si apoi am pus-o la loc. Dupa ce m-am uitat in fuga la alte carti am luat-o din nou ca in cele din urma sa revin la ea si sa zambesc din nou. Intr-un final am pus-o la loc pe raft. Daca m-ar fi vazut cineva as fi putut spune ca e pentru cineva, ca o voi face cadou.
Intre timp am citit si un mic comentariu pe un site:  “Intr-o lume tulburata de necazuri, de confuzie si intuneric, dragostea este singura noastra raza de lumina, care ne calauzeste prin viata si ne daruieste un motiv ca s-o traim.”Supa de pui pentru suflete romantice” aduce un omagiu puterii nemarginite a dragostei, a pasiunii si devotamentului, redand adevarata semnificatie a conceptului de “romantism”. Aceasta colectie extraordinara de povestiri va va ajuta sa descoperiti dragostea acolo unde nu v-ati imaginat niciodata ca ar putea exista. Veti trai pasiunea si fericirea pe care numai dragostea vi le poate darui; veti cunoaste linistea si bucuria de a avea un prieten credincios; sufletele va vor fi cuprinse de speranta atunci cand veti intelege ca o relatie poate fi redescoperita si reimprospatata; va veti lasa purtati pe aripile amintirilor dulci si pretioase.”Supa de pui pentru suflete romantice” este modul ideal prin care va puteti exprima dragostea, fie ca doriti sa-i aratati unei persoane dragi sufletului vostru o dovada de afectiune, fie ca daruiti un cadou unui cuplu proaspat casatorit; cu siguranta veti reusi sa redescoperiti iubirea in relatia cu partenerul vostru de viata. Aceasta carte extraordinara este dedicata tuturor celor care cred in magia dragostei. Plina de elocventa, sensibilitate si chiar umor, va va schimba pentru totdeauna conceptul de dragoste si romantism.”

Acum sigur nu o voi lua nici macar de pe raft. Prea dulce pentru mine, sigur as face diabet dupa 50 de pagini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *