Ghinionul Georgianei

Salut Gaby,

Eu sunt Georgiana, am 33 ani, sunt virgină și gravidă. Gata, am scapăt de asta!  

Ți-am găsit mail-ul într-un anunț în care spuneai că știi să găsești punctul G oricui și faci pe oricine să geamă. Nu spunea, dar am presupus că ești un gigolo și te refereai la femei când spuneai oricine, că nu era în secțiunea gay a site-ului. De asta îți scriu.

Acum o săptămână am fost la ginecolog, care mi-a zis că am rămas grea și mi-a și confirmat că am himenul intact. Sunt prima pe care o întâlnește așa. Se pare că în State una din 200 de femei declară că au rămas însărcinate în timp ce erau virgine. Nu e atât de rar, dar dacă află cei de la Gândul, sau alt ziar sau revistă glossy, sigur mă transformă într-o nouă Marie, născătoare de Dumnezeu, sau măcar de-un mare geniu. Vreau să scap de grija asta. De himen, nu de copil.  

Probabil că te întrebi cum am ajuns în ipostaza asta. Nu e greu de ghicit. Am întâlnit într-un club un tip, George, care părea puțin golan, dar care avea fizicul unui gladiator și după câteva dansuri mi-a lăsat impresia că e cineva gentil și grijuliu. Nu aveam de unde să ghicesc că-mi va arunca o grenadă în viață și apoi o să plece. Hai că exagerez și eu puțin, nu e chiar așa de tragic.  

Am ajuns la mine, am o garsonieră prin Grozăvești, și am început să ne mângâiem. Sincer, pe mine mai mult mă gâdila decât să-mi ofere plăcere, dar nu mai avusesem oaspeți de ceva timp. Am ajuns goi unul lângă altul relativ repede. Acum că mă gandesc, eu voiam mai mult să scap de virginitate, decât altceva. El și-a mișcat buzele peste tot corpul meu, eu i-am luat-o în gură, că la asta mă pricep destul de bine. Ca paranteză, am avut două relații destul de lungi și doar asta făceam în dormitor. Primul era penticostal, al doilea impotent, oricât mă chinuiam eu.  

După un timp și-a pus un prezervativ, mi-a ridicat genunchii pe umerii lui și a încercat să mă penetreze. S-a prins repede că-i ceva ciudat și m-a întrebat. I-am zis că da, sunt virgină, dar l-am rugat să continue. A încercat, dar s-a înmuiat din prima și după câteva încercări nereușite și-a dat prezervativul jos și s-a ridicat ca să-l arunce în găleata de gunoi de la baie. Când s-a întors mi-a zis că e un gentelman, că nu vrea să mă rănească, nu știe sigur unde o să duca relația, să nu ne grăbim. Am mai auzit asta de câteva ori, nimic nou. Am început totuși să-l sug din nou, avea un gust ciudat de la căcatul de latex, și și-a mai revenit. Erect și excitat a încercat încă o dată să și-o bage. A ejaculat însă la intrare lăsându-mi și sarcina și himenul intact.  

L-am sunat și pe el să-i zic, dar mi-a închis după ce mi-a spus că acum e în Germania și că oricum nu vrea ca în arborele lui genealogic să apară un copil din flori. O să apară oricum, printre geamgii, gunoieri și geologi. Ghinion! Ca să-l citez pe președintele nostru.  

Gata, nu te mai rețin. Mă duc în bucătărie să mănânc niște găluște cu ghimbir și poate și niște griș cu lapte sau măcar niște ghiveci rămas de ieri.  
Aștept răspuns, cu detalii de preț și când ești liber.  

G.  

P.S. Ai putea să aduci cu tine o adeverință de la doctor care să ateste că nu ai gonoree sau alte boli genitale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *