Cioara vopsita

Am îmbrățișat-o, i-am sărutat mâna și am dat să plec. Ea însă vroia mai mult. M-am trezit cu ea peste mine și mi-a fost imposibil să scap. Mi-a rupt cămașa, mi-a dat jos pantalonii, și-a pus cele 80 de kile peste mine și mi-a băgat un sân în gură. Mi-a fost frică așa că am simulat o erecție și am pseudo futut-o. Orice ca să scap. După cinci minute a țipat mulțumită, s-a ridicat iar eu mi-am luat cioara și am plecat.

A doua zi m-am întâlnit cu altă cunoștință; prietenă bună și ea. Am îmbrățișat-o, i-am pupat mâna și am dat să plec. Colega mea de liceu avea însă alte planuri. M-a luat de mână, am făcut o piruetă și m-a tras la ea în brațe. Sâni cum ar trebui să se poartă peste tot, fund de prins cu ambele mâini, buze ca cireșele de Iunie. Nici nu am încercat să mă opun; cu ea chiar vroiam să rup cozonacul în două. La sfârșit i-am dat cioarei niște fărâmături și am plecat.

Mă duc să-mi cumpar vopsea. Aseară a fost prea mult. Îmi stătea pe umăr când o copilă a venit la mine să mă întrebe de unde o am. I-am zis că din Obor, de unde din altă parte ai putea să-ți iei o cioară? Ea nu a mai zis nimic și s-a întors la grupul ei. Nu știu ce le-a zis dar în câteva secunde au năvălit pe mine douzeci și opt de iubitoare de Poe. Abia am scăpat cu viață. Am puța plină de mușcături și cioara fără pene. Mă duc s-o fac roz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *