Prima oara

Acum 10 ani eram pentru prima oara intr-un club in Bucuresti si am vazut o tipa cu ochi albastri, extrem de timida, care era in cautarea unui suflet pereche. Asa eram si eu. Cu ochii albastri, uni ar spune ca verzi, in cautarea unei iubiri vesnici. M-am apropiat de ea si am incercat sa o conving ca sunt ceea ce cauta. Eram cel care o intelegea si cel care ii va oferi linistea de care are nevoie.

Acum 5 ani eram din nou in Club A si o tipa mi-a zambit, bagandu-si coapsele in mine. Am ignorat-o si am continuat sa dansez de unul singur. Ea se uita cu ochi dulci la mine in timp ce eu asteptam la coada ca sa ma pis. Inevitabil, fara sa pot sa ma impotrivesc, m-am culcat cu ea. Am auzit ca nu poti refuza astfel de ocazii asa ca nu am facut-o nici eu.

Acum trei ani eram in metrou si niste ochi albastri au ajuns la mine. I-am privit cu insetare timp de trei statii,  pana cand ea s-a ridicat pregatindu-se sa coboare la Politehnica. M-am ridicat si am urmat-o. Fundul ei imi spunea ca ea ar putea fi urmatoarea mea relatie, ca ar putea fi fesele pe care as putea sa le despart in urmatoarele luni. S-a terminat undeva pe la Apaca. A intrat printr-un coridor plin de caini, eu nu eram dispus sa o urmez.

Acum un an o tipa timida mi-a zambit intr-un Mega Image. Ea isi cumpara niste somon, eu niste cutii de Timisoreana. Am asteptat-o la iesire sperand ca putem combina cele doua cosuri intr-o poveste ce nu poate fi redata nepotilor. I-am luat sacosa, i-am spus ca sunt Gelu si am continuat sa pasim impreuna spre trecerea de pietoni. S-a facut verde si am mers in directii diferite.

Acum zece minute am ramas blocat intr-o privire inocenta. Eu ma uitatam in felul meu; ea ma privea ca si cum nu s-ar fi descoperit inca pacatul. Am invartit-o de doua ori in jurul ringului. In mod normal as fi vrut sa-mi cladesc un regat in jurul privirii ei, sa o rapesc pentr-o vesnicie, sa o invat ce dulce e bolnavul din oameni si ce frumos e sa pacatuesti regeste. Acum  nu-mi doream decat sa-mi faca o felatie la baie ca sa ma pot intoarce cat mai repede la regina de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *