Lacrimi si sani

Andrei îşi privea penisul erect şi încerca să-şi dea seama ce ar trebui să simtă. Încerca să vadă toată scena într-un mod cât mai obiectiv, ca şi cum s-ar uita la un film din categoria POV, şi să se bucure pur şi simplu de felația primită. Stătea pe spate şi încerca să simuleze bucuria pe care ar trebui să i-o dea o partidă de sex fără obligaţii.

Ea îşi mişca buzele şi limba ca-ntr-un ritual religios, dar el era departe. Andrei nu mai credea de mult în puterea sexului într-o relaţie interumană, aşa că nici acum nu putea decât să-şi mângâie orgoliul că în loc să se masturbeze i-o trage unei tipe de 20 de ani care-o suge ca-n filmele văzute după ce s-a conectat şi el la internet.

Îşi ura penisul simţind cum intră în tipa care nu are nimic de dat sau de primit. Copila îşi îndesa sânii în gura lui, dar el doar îi săruta mecanic, cu gândul la sânii pe care nu-i mai poate săruta. Ura faptul că se lasă dominat de lucruri aşa ieftine şi animalice. Se întreba unde a fost toată masculinitatea asta atunci când a avut nevoie de ea. Se gândea la Irina şi la lacrimile care i-au căzut pe sânii ei.
—-
Pe Irina a cunoscut-o atunci când o căuta cel mai mult aşa că s-au trezit pur şi simplu într-o relaţie şi fără să-şi dea seamă şi-au pierdut virginitatea. Timp de un an a fost fericit şi atât. A renunţat la căutări şi la a-şi pune întrebări. Irina îi era de ajuns. Într-o seară, rămas singur în camera de cămin, uitându-se la un film tras pe de reţea, “Andreea de la etajul 3 o suge bine”, şi-a adus aminte de ce i-a spus un prieten din liceu: “Decât o pizdă proastă, mai bine o labă bună!”. A fost deajuns ca să reînceapă să-şi pună întrebări.

Îl obseda mai ales o singură întrebare: “Ăsta chiar e sex?”. Rememorând toate nopţile petrecute cu Irina nu-şi amintea decât de îmbrăţişări şi de somnul liniştit de după, nimic din ce-l făcea să ejaculeze atunci când rămânea singur. Când au petrecut din nou o seară împreună a încercat să memoreze fiecare moment: felul în care o săruta, cum îi dă tricoul jos, cum îi deschide sutienul, felul în care îi atârnă sânii, sexul oral dinaintea penetrării, cele câteva minute de transpiraţie intensă, momentul juisării, îmbrăţişarea de după. A doua zi însă nu reuşea să-şi amintească momentul în care amândoi au fost în extaz. Celelalte momente erau, chiar dacă scurte, destul de clare.
—–
Copila stătea în genunchi când el a ejaculat într-un final peste faţa ei care nu părea de loc deranjată de lichidul vâscos care îi atingea fruntea, pleoapele şi nasul. Pentru el a fost prima oară când a făcut ceva ce i se părea denigrator faţă de tipe, dar vroia să se dezică o dată pentru totdeauna de tot ce ar putea însemna sentiment în actul ăsta animalic. Se bucura pentru că ştia că trebuie să se bucure, a făcut-o pentru că s-a tot gândit s-o facă.
—-
Irina îi dădea tricoul jos, iar Andrei tremura ca-n prima noapte petrecută cu ea. Nu ştia de unde să apuce, de unde să înceapă, cum să o sărute sau cum să o atingă, ca să fie o partidă memorabilă de dragoste. A ajuns dezbrăcat deasupra ei după ce şi-a rotit limba în neştire în jurul clitorisului ei ca preludiu. Nu ştia ce face, dar continuarea îl speria şi mai tare. Şi-a atins penisul că să-şi confirme că e destul de tare şi a încercat, ajutat de mână, să între în ea. Trebuia să-şi arate că ea e marea lui iubire.
După o scurtă victorie şi-a dat seama că nu mai simte nimic de la brâu în jos. Vroia să continue şi a încercat să se împingă mai adânc dar fără nici un rezultat. Irina încerca să respire neregulat, dar când l-a privit pe Andrei cum se ridică şi se uită în jos nu a putut decât să râdă. Ştia că nu trebuie să facă asta, dar nu se putea abţine. Îl iubea, dar faţa lui disperată era prea amuzantă. Andrei s-a prăbuşit peste ea în momentul în care i-a auzit râsul aproape isteric. Se vroia bărbat adevărat dar lacrimile au început să-i picure fără control pe sânii ei dezgoliţi. Nu şi-au mai spus nimic în seara aia şi au adormit aşa, două trupuri dezbrăcate, leşinate unul peste celălalt.

Copila a plecat în mai puţin de 5 minute după ce şi-a şters faţa, lăsându-l pe Andrei singur pe canapeaua acoperită cu-n cearşaf albastru cu ursuleţi. El trebuia să ajungă din nou la muncă după o lungă pauză de prânz, dar s-a ridicat, a mers şi a luat de pe bibliotecă o cameră de filmat, a conectat-o la calculator şi a început să se uite la clipul descărcat. S-a masturbat în voie uitandu-se la străinul ce fute o puştoaică ejaculând fericit de simplitatea actului ce-l vede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *