Pierderea si regasirea romantismului

Cu o saptamana inainte de a implini 18 ani mi-am dat seama ca eu defapt nu vreau decat sa fiu altfel. Nu vreau sa fiu tipul care sta intr-un dulap atunci cand sotul sau prietenul tipei se intoarce acasa mai devreme. Eu vroiam sa iubesc sincer si pana la capat. Fara compromisuri. Pana una alta eram cocosat intr-un dulap pentru ca tatal tipei s-a hotarat sa o viziteze la camin in dimineata aceea de martie. Incercam sa stau cat se poate de nemiscat in timp ce intreaga mea viata romantica, inexistenta spun cu ochii de acum, imi trecea prin fata ochilor imagindu-mi ca totul se va sfarsi in momentul in care imensitatea de 2 metri si 150 de kilograme ma va scoate din dulap.

Nu m-a scos el dar am iesit un alt adolescent. Nu mai vroiam sa fiu altfel, vroiam ca daca tot intru in dulap macar sa ma bucur de iubire ne platonica inainte sa ma ascund. Sa am de ce sa-mi fie rusine. Ce rost avea sa ma ascund daca tot nu facusem nimic? Asa am inceput sa uit putin cate putin de toate ideile romantice care-mi scaldasera pubertatea. Le respectasem prea mult pe tipe pana atunci in incercarea mea de a-mi proteja imaginea de copil cuminte, mai trist e ca chiar eram, mai ales ca ele nu vroiau respectate. Cel putin nu in sensul in care o faceam eu. Nu vroiau sa fie special, se multumeau ca cineva sa le mangaie sanii in timp ce le spune citate din Nopti Albe de Dostoievski.

Povestea cu Nicoleta s-a terminat dupa o saptamana dupa ce hotarat sa imi pierd virginitatea, pentru a marca schimbarea, m-am lovit de o bariera pe care nu am putut-o depasi: creerul si alte parti anatomice s-au decis sa-mi refuze erectia de care aveam nevoie pentru a depasi pragul mai mult sau mai putin simbolic. Am ajuns ca in relativ scurt timp sa ma intalnesc cu majoritatea “fostelor” si sa fac pasul pe care nu am fost in stare sa-l fac inainte. Ne-am intalnit, ne-am sarutat, ne-am mangaiat, m-am jucat cu sanii lor si ne-am despartit. Iar si iar.

Dupa o seara magica cu cineva foarte special pentru mine m-am hotarat sa ma schimb din nou. Mi-am dat seama ca ii datorez copilului de 12 ani, care visa sa salveze printese, sa incerc sa fiu acel om. Nu vroiam ca prima oara cand penetrez pe cineva sa se intample din acelasi motiv din care m-am sarutat prima oara: sa scap de un complex, sa arat ca si eu sunt in stare de asta. Vroiam sa fie special asa ca mi-am gasit o printesa care credeam ca merita salvata. Nu stiam de ce o salvez dar ma bucur ca m-am decis sa fac asta. Am fost fericit, implinit si fidel dragostei ce i-o purtam. Ca orice lucru bun, s-a terminat. Nu aveam ce sa regret asa ca am incercat in continuare sa-mi calaresc calul alb pe care m-am cocotat.

Am iubit din nou la fel de sincer dar nu renuntasem la calatoria mea in cautarea fluturasilor eterni asa ca la un moment dat am luat-o pe drumuri separate ca sa obtinem asta. Inca nu scapasem cu totul de micile mele complexe sexuale dar contau pentru mine mult mai mult romantismul si atingerile firave de dimineata. Asteptam sa fiu iubit din nou dar fara sa-mi arunc limba si penisul in prima gura care ar fi dispusa sa le primeasca.

Am intrat in camera putin abatut in momentul in care colegii mei de camera jubilau, poate chiar si juisau, in jurul monitorului. Cand m-au vazut ca am intrat l-au intors ca sa pot vedea si eu. Era un clip cu prima tipa pe care am sarutat-o cu ani in urma. Primele buze pe care le-am simtit vreodata imi apareau sarutand penisul unui tip gras si cu chelie. Tipul a ejaculat in gura a carei aroma o mai tineam minte, oricat de mecanic a fost sarutul, iar eu mi-am dat seama ca eu sunt un idiot. Eu stateam si asteptam magia sa apara in timp ce altii se fut pur si simplu. Filmuletul s-a sfarsit si eu eram din nou hotarat sa profit de lipsa de limite. Daca cu zece minute inainte vroiam sa-mi folosesc libertatea asta pentru a gasi-o pe Ea, acum nu vroiam decat sa gasesc un numar infinit de ele pe a caror sani sa ejaculez.

Am inceput sa experimentez. Am continuat sa experimentez pana intr-o zi in care m-am trezit singur intr-un pat cu doua tipe. Ma faceau fericit fiecare in felul ei, si mai ales impreuna, dar oricat de incitanta si excitanta mi-a ramas pe retina imaginea cu cele doua incercand sa soarba ultima picatura de sperma ramasa la baza penisului inca erect eu tot nu ma apropiam de gasirea fluturasilor nemuritori pe care ii tot cautam. Le-am privit sarutandu-se sub dus si mi-am dat seama ca e posibil ca experimentul sa fi mers prea departe. Trebuia sa ma intorc in punctul in care fericirea era mai simpla si sexul doar un sinonim al penetrarii care are loc atunci cand faci dragoste cu cea care iti tine fluturasii in viata.

One thought on “Pierderea si regasirea romantismului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *