Prima dimineata

Nici nu deschisesem ochii bine cand am auzit-o exclamand langa mine: “Ma simt ca la mare!”. Da, si eu ma simteam ca la mare. Eram intr-un pat necunoscut, langa o tipa necunoscuta sub un soare nefiresc de stralucitor. Lipsea zgomotul valurilor dar simteam caldura nisipului pe pielea ei dezgolita care imi mangaia trupul. Avea parul ravasit si mirosea a sare. Era acoperita doar de un medalion. Am intrebat-o ce scrie pe el dar nu a vrut sa se trezeasca din propriul ei vis legat de mare asa ca m-am apropiat de pieptul ei sa deslusesc scrisul mic si metalic:

“I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best”

Am vrut sa glumesc pe tema asta dar mi-am dat seama ca nu vreau sa stiu cum se impaca asta cu faptul ca a ajuns sa vina la sfarsitul noptii cu mine. Poate am fost “the best” pentru ea in momentul asta. Cel mai bun lucru pe care puteam sa-l fac era sa-mi hranesc in continuare simturile cu prezenta ei. Nu aveam nevoie de intrebari sau raspunsuri.

Nu mi-era clar cum am ajuns la acel moment. Stiu doar ca am vazut-o dansand si am simtit nevoia sa o tin in brate. O data cu dansul sarutul a venit de la sine. O data cu gustul de cirese al buzelor ei a venit si obligatia de a o chema sa bem niste sampanie la mine. Vorba vine la mine. Intr-un loc la fel de necunoscut pentru amandoi. A spus da si asa am ajuns intr-un apartament strain in care pe langa noi mai era doar o masa si un pat. Si o sticla de sampanie cu doua pahare. Nici nu stiu de unde aveam cheile de aici dar parea locul perfect pentru doi necunoscuti sa faca dragoste fara ca macar sa-si stie numele.

Pe drum ma tot intreba unde suntem si unde mergem. Nu stiam ce sa-i raspund. Eram intr-un loc nou si mergeam intr-un loc si mai nou. Cu fiecare semafor ne reconstruiam zona de confort. Ma asteptam sa fie ciudat macar pentru unul dintre noi dar trupurile dezgolite pareau a fi in cea mai naturala pozitie unul langa celalalt, unul deasupra celuilalt, unul in celalalt.

Si caldura nisipului care venea de la trupul ei a inceput sa dispara putin cate putin asa ca ne-am urcat in taxi si am plecat amandoi fiecare la casa lui. Vom ramane amandoi doar cu escapada la mare din mijlocul ierni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *