Patul pustiu

M-am trezit transpirat. Am crezut ca am avut un cosmar dar nu-mi aduceam aminte nimic. Pentru o clipa in timp ce-mi numaram picaturile de transpiratie care-mi alunecau pe frunte credeam ca e din nou vara. In schimb era foarte frig in camera cu o singura persoana in pat. Am adormit cu usa deschisa. Mi-am aprins o tigara si mi-am deschis o cutie de bere. Era 8 dimineata iar eu nu intelgeam nimic. Nici acum nu inteleg ce s-a intamplat. In jurul meu toate lucrurile pareau sa-mi strige “Esti singur intr-un pat pustiu” desi eram eu in el. Eram lovit de un sentiment de gol profund. Ceasul nu-si mai schimbase cifrele de o vesnicie. Mi-am pus mana pe piept. Nu simteam nici o bataie. Nici puls. Mi-am pus centura pe care o folosesc cand alerg si ceasul a inceput sa-mi arate numarul de batai ale inimii. Indica 150. De obicei sprintez ca sa ajung la asemenea numar. Acum stateam pe pat si nu-mi simteam inima.

Ma simteam intr-o bucla pseudo infinita. Ma gandeam doar la faptul ca ma gandesc ca sunt intr-o bucla. Era imposibil sa-mi dau seama care era conditia de iesire din ea. Ceasul imi arata acum 160. In tot pustiul asta mi-a rasarit in minte imaginea unui copil care rade inocent. Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca eram eu acum cateva secole. Imaginea parea atat de recenta. Parca mi-o inregistrasem in minte chiar ieri. Sau in timpul noptii. In timp ce dormeam. Ma uitam la gandul asta atat de indepartat si mi se facea dor de acea senzatie. Initial ma bucura privirea pe care o regaseam in trecutul atat de indepartat dar treptat a inceput sa ma doara chiar daca intre timp ceasul indica un constant 90.

Trebuia sa scap cumva de imaginea ingrozitoare cu mine ca si copil razand cu pofta. Am mai baut din berea desfacuta si mi-am deschis calculatorul in cautare de ceva care sa ma faca sa uit, sa revin la normal, sa fiu pregatit sa ajung la birou intr-o ora. Solutia era sa incerc sa ma indepartez cat pot de mult de starea de atunci. Nu puteam sa o las sa-mi influenteze restul zilei. Am intrat pe un site porno si am inceput sa ma masturbez frenetic uitandu-ma la primul filmulet care mi-a iesit in cale.

One thought on “Patul pustiu

  1. Imi amintesti de felul meu de a fi atunci cand “petrec timp in pat”, e dorm pe o parte, ma simte bine daca ma lipesc de pat, daca ma ghemuiesc putin.
    Tu probabil dormi pe parta din stange sau pe mijloc, gresesc oare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *