Inca o Azuga

Vroiam sa iti fac un copil cu parul tau si ochii mei, juma’ de mine sa se nasca din pantecul tau si sa nu mai conteze ca nu las capacul la WC dupa ce ma pis. Am fi fost prea ocupati sa facem ovulul contopit de-o picatura de sperma sa se transforme intr-un dovleac de carne, intr-un sac de carne de 20 de kile, intr-o adunatura osoasade 30 de kile si apoi sa ne bucuram de vietatea de 50 de kilograme cand ne cere bani de prezervative ca sa ne mai aducem aminte de momentul in care tu m-ai lasat sa astept intr-o crasma cu doar o bere pe masa. Dar nu ai venit asa ca am baut inca o Azuga.

Vroiam sa iti sarut umerii, sa iti imbratisez respiratia, sa iti mangai existenta si sa-ti pipai sovaiala. In principiu vroiam sa fac toate lucrurile metaforice si metafizice care mi-au fost impregnate sub piele din frageda pruncie. Vreau sa spun toate porcariile romantice dar speram ca poate totusi o sa vii si nu vroiam sa crezi ca sunt un insensibil.  Nu ai venit asa ca am mai baut inca o Azuga.

Vroiam sa iti povestesc totul. Totul despre mine, de mana rupta in covata bunicii, prima carte citita, de prima picatura de lichid, care nu era urina, iesita din puta mea de copil frustrat, de primul sarut, prima poveste de dragoste, de prima tipa pe care am inselat-o… Sa-ti povestesc cum am ajuns un asa mare narcisist incat nu pot vorbi decat despre mine. Dar nu ai venit asa ca am mai baut o Azuga.

Nu mai vroiam decat sa te privesc in ochi si sa ma inec acolo. Nu stiam cum as fi facut asta si ce-as fi simtit in “inecarea” mea dar sigur as fi gasit in irisul tau mai multe raspunsuri decat numarul de intrebari culese de la mesele ce ma inconjoara acum. E posibil sa-mi fi dorit asta din cauza privirilor celor din jur cand ma vad singur la masa cu o infinitate de sticle goale. Dar nu ai venit asa ca am mai baut o Azuga.

Cineva mi-a spus ca nu trebuie sa te plangi cand astepti pe cineva atata timp cat merita asteptata.  Te asteptept de un deceniu si te-as mai astepta un secol dar au rămas fara Azuga asa ca ma ridic si eu de la masa si ma duc sa te caut. E poate mai intelept decât sa te astept pur si simplu. Ma duc sa te caut si ma rog la toti zeii sa nu te gasesc.

7 thoughts on “Inca o Azuga

  1. “Ma duc sa te caut si ma rog la toti zeii sa nu te gasesc.”

    De ce? Sa mai bei inca o Azuga? :))

  2. femeile intarzie. aproape intotdeaua. nu neaparat pentru ca nu isi dramuie timpul cat mai degraba pentru ca le place sa stie ca cineva le asteapta. sa nu facem din asta o scuza pentru alcoolism :P. Da, de tentatie e cel mai bine sa fugi in asa fel incat sa nu te poata prinde.

  3. Pingback: polimedia.us/fain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *