O ultima tigara

Statea in fata mea si m-a intrebat:

– Si de ce nu ma saruti?

Am inceput sa ma intreb si eu acelasi lucru. Eu eram teoretic singur, ea era practic atragatoare, ma simteam natural cu ea pe ringul de dans si totusi de ce nu am incercat pana atunci sa o sarut? De unde se nascuse in mine dintr-o data sentimentul de vinovatie sentimentala? Pentru prima oara imi impusesem sa fiu fidel unui sentiment platonic si pana in momentul acela reusisem sa ma detasej de orice dorinta animalica de imperechere.

Si totusi, de ce nu as fi sarutat-o?

Cand alerg beau apa doar dupa ce termin cei 6 kilometri pe care mi i-am propus. Cand am participat la cursa de 5 kilometri de aici la fiecare 500 de metri erau tineri care imparteau pungi cu apa. Nu imi era sete dar dupa ce am refuzat 4 copii cu mana intinsa am luat si eu o punga din lichidul care ar fi trebuit sa ma hidrateze. Nu numai ca nu m-am simtit revigorat dar am inceput sa-mi simt apa din stomac miscandu-se in ritmul pasilor pe asfalt.

Era magie pura. Cel putin daca ai privi din afara. Sexual eram facuti unul pentru altul. Dansul nostru era cel mai firesc lucru posibil. Imi asculta aberatiile ca si cum ar fi fost cele mai interesante povesti. Totul a pornit insa de la un sarut pe care nu eram dispus sa il ofer in seara aceea; asa am ajuns ca in loc sa ma bucur de atingerea ei sa ma gandesc la lasatul de fumat. De fiecare data cand am incercat am esuat spunandu-mi ca voi mai fuma o alta ultima tigara si apoi renunt.

O ultima noapte de sex nevinovat si apoi ma intorc la sentimentele mele nobile si platonice.

2 thoughts on “O ultima tigara

  1. Hello,

    nu mai postezi nimic nou? Mi-ar face placere sa te citesc in fiecare zi 🙂
    Ma relaxez cu blogul tau.
    Iti doresc un weekend minunat oriunde ai fi si orice ai face.
    Bye

  2. Buna, Gelu,
    cum esti? Te-a devorat India?

    Scrie, te rog, cei 11 cititori ai tai sunt nelinistiti…

    Miruna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *