Nu am chef azi

Nu am chef azi! Pur si simplu nu am. E al patrulea sfarsit de saptamana in Delhi si nu am avut chef sa ies din oras sau sa vizitez ceva. Mi se intampla asta si acasa dar atunci din fericire, sau nu, sunt salvat de berile si oamenii din Argentin. Nu faceam nimic, dar macar ascultam povestile spuse cu o halba de vin in fata. Si acum sunt intr-un bar dar povestile sunt intr-o limba pe care nu am nici cel mai mic interes sa o cunosc.

M-am tot uitat la lucruri pe care sa le fac in weekend-urile urmatoare, mai ales ca acum stiu ca nu o sa primesc nici o vizita de acasa. Ma gandeam sa merg pur si simplu in Nepal si sa beau o bere cu vedere spre Himalaya. Sa fac o baie in Oceanul Indian. Sa vizitez Orasul Sfant. As vrea sa fac atat de multe dar stau pur si simplu intr-un bar, in care sunt singurul strain, si beau. Nu inteleg toate povestile care zboara prin jurul meu dar sunt convins ca sunt mult mai interesante decat privelistea pe care ti-o ofera cel mai inalt lant montan. O sa merg in Nepal doar pentru a avea ce povesti nepotilor.

Citeam povestea din cartea pe care am cumparat-o cu 100 de rupee si am dat peste:

One relationship and you know the ground rule: Lie if you want to live peacefully.

Stiu asta si totusi mi-e atat de greu sa o aplic. Cred despre mine ca sunt un om extrem de sicer si incerc sa ma comport ca atare. Partea proasta e ca imi si reuseste. Nu pot sa tin un secret si nu pot sa pastrez o minciuna. Nu daca ma implica si pe mine. Daca imi spui ca ai omorat pe cineva si asta nu ma implica cu nimic atunci secretul tau e in siguranta. Daca e insa vorba de faptul ca transpir cu fiecare por cand iti vad soldurile dezgolite… mi-e imposibil sa ascund asta.  Ca si Inginer stiu multa teorie in ceea ce priveste relatiile (studentii de la Poli nu au prea multe relatii dar cu siguranta au citit toate forumurile posibile despre cum ar trebui sa te comporti cu prietena ta) dar nu am fost niciodata in stare sa le aplic. La mine e simplu. Daca imi esti draga ma comport ca atare, chiar daca asta inseamna sa te sufoc cu lalele, dresuri colorate, saruturi inghinale, imbratisari si mult prea multe declaratii platonice,

Azi nu vreau decat sa fac dragoste. Am facut sex de prea multe ori. Nu vreau lubrifianti sau prezervative, sex oral sau ejaculari. Vreau doar sa-i simt pielea cum se incatuseaza langa e mea, sa simt ca totul are sens atata timp cat respirarea ei imi aluneca pe umeri. A trecut ceva timp de cand am rasuflat pe corpul ei dar stiu ca ar renega orice atingere daca ar afla ca e tot ceea ce imi doresc: sa respir asupra corpui ei dezgolit in timp ce-si imagineaza casa noastra parasita de electroni care straluceste la apus. Imi doresc putine lucruri de la viata dar din pacate acele lucruri tin mai mult de mine decat de alti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *