Un melc violat

– Si pot sa am incredere in tine?
– Evident ca poti. Putine sunt persoanele in care ai putea sa ai mai multa incredere.
– De ce sa te cred?
– Poti sa intrebi pe cine vrei. Poti sa intrebi ploaia, poti sa-l intrebi pe melc, poti sa o intrebi chiar si pe…
– Melc? Ce melc?
– Orice melc. Poti sa-i intrebi pe toti melcii daca vrei. Nu am dezamagit nici un melc pana acum.
– Dar eu nu sunt melc. Sunt doar o tipa pe care ai agatat-o intr-un club desi ne-am vazut de o mie de ori inainte. Aberezi sperand ca asa iti cresc sansele sa ajung in patul tau in noaptea asta.
– Cum nu esti melc? Tot timpul iti porti cochilia cu tine. Nu pleci niciodata fara ea. As putea spune ca nici macar nu iesi din ea. Acum e prima oara cand te-am vazut iesita din ea. Si asta probabil doar pentru ca nu poti dansa cand esti retrasa in cusca pe care o porti mereu cu tine. Nu am ranit nici un melc pana acum, poti sa stai linistita.
– Si melcii pe care ar trebui sa-i intreb au iesit vreodata din carapace? Sau pur si simplu nu i-ai dezamagit pentru ca au stat mereu la caldura propriului exoschelet?

Am zambit in intunericul plin de fum si testosteron. Pana atunci nu am observat niciodata daca un melc e iesit sau nu din cochilia lui. Oare de ce imi pasa in momentul acela? Dupa cum spunea si ea: pur si simplu nu vroiam sa adorm singur. Cu sau fara cochilie pentru mine nu conta. De obicei nu conteaza. Cine eram eu sa ma pronunt daca cineva isi tine sufletul intr-o cochilie sau nu?

Seara a continuat in ritmul ei. Un ritm scris cu mult dinainte pe care eu nu as fi putut sa-l schimb nici daca mi-as fi dorit asta. De ce as fi vrut sa-l schimb? Am dansat, am sarutat-o, am invitat-o la mine, ne-am tinut de mana in taxi, am luat liftul, am dezbracat-o si am penetrat-o infometat. La un moment dat m-am oprit, m-am sprijinit in maini si am inceput sa vorbesc fara sa constientizez ce vroiam sa spun:

– Stii, o celula neincuiata e o simpla camera!
– La fel cum un melc fara cochilie e o simpla molusca.

I-am zambit tamp si m-am intrebat pentru o secunda ce am vrut sa spun. Ce a vrut ea sa spuna. Imi imaginam o celula neincuiata si o molusca fara carapace. Mi-am reprimat orice gand si am inceput sa o penetrez din nou. Faceam sex cu un melc inchis in propria carapace. A fost prima oara cand constientizam un viol.

2 thoughts on “Un melc violat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *