Radem, Dansam, Juisam

O prietena spunea ca ar vrea sa fie cu un tip cu care sa faca doar trei lucruri: sa rada, sa danseze si sa faca sex. Doar atat. Fara gatit, fara uitat la filme, fara iesit la bere doar din obisnuinta si pseudo obligatie, fara mesaje dragute care nu trasmit nici o informatie utila. Mie mi se pare imposibil sa ajungi in acel punct cu cineva. Defapt nu ajunsul e problema, ci ramasul. Nu zic asta doar pentru ca la un moment dat unul dintre cei doi se va implica mai mult si va suferi. Ar fi simplu sa fie doar atat.

Te urci pe bicicleta, incepi sa pedalez si prinzi viteza. Daca nu mai pedalezi la un moment dat te vei opri si iti vei pierde echilibrul. Nu poti sta la nesfarsit fara sa pedalezi. Nu e cea mai buna metafora dar o pastrez ca poate totusi rezoneaza cu cineva.

Sunt convins ca poti sa te vezi cu cineva o lunga perioada doar ca sa faci sex. La fel de bine poti sa iesi cu o tipa sau un tip doar ca sa dansati. E evident si ca te intalnesti cu unii dintre prietenii tai doar pentru ca reusesc sa te faca mereu sa razi. Cred ca e greu ca cineva sa conteste asta. Mie mi-e insa greu de imaginat cum ar fi o relatie interumana bazata doar pe doua din cele trei. Le-as fi luat pe cele mai simple ca sa-mi incep demonstratia (dansul si rasul) dar din pacate eu sunt o persoana destul de tista si rad atat de rar incat niciodata nu a contat asta pentru mine. Asa ca raman cu dansul si sexul.

Luat separat, sexul nu e decat mecanica pura. Cred ca am mai zis asta pana acum, dar singurul motiv pentru care am facut sex si atat pana acum a fost ca sa-mi mangai orgoliul. “Da coaie, inca mai poti sa le aduci la tine in pat”. Daca as fi atat de sigur pe mine, cum pretind, as inlocui aceste partide de sex cu o repriza buna de masturbare (din nou, aici vorbesc de actul fizic 100%, de combinatia aceea de transpiratie si incantare in momentul in care ajungi sa juisezi). Nici o data nu a existat sentimentul de vinovatie dimineata cand imi luam blugii si tricoul pe mine si plecam pur si simplu, fara nici macar un sarut pe frunte. Asta e usor. Relativ usor.

Cu dansul e insa altceva. Imi place sa dansez singur, sa-mi etalez miscarile de gaina decapitata in mijlocul unui club, sa mor de oboseala in timp ce-mi misc picioarele cu viteza luminii. Cu toate astea, nimic nu se compara cu o pirueta reusita, cu mana pe spatele ei in timp ce isi apropie parul de podea. Iubesc sa o tin cu pasiune in brate in timp ce o invart pe ringul de dans. E greu sa te bucuri din toti porii de dansul cu cineva fara sa-ti doresti mai mult dar nu e imposibil. Pana si eu am reusit sa fac asta de cateva ori. E insa imposibil sa tii pe cineva in brate pe ringul de dans si apoi sa o penetrezi fara sentimente. Sex + dans = a face dragoste. Le poti separa la inceput dar inevitabil o sa ajungi sa dansezi cu pasiune in cearsafuri si sa-i musti urechea pe ringul de dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *