Sex si intimitate

Era 11/11/11. 1:11. Ma uitam la ceasul din biblioteca si mi-am dat seama ca as fi vrut sa fiu in alt loc in momentul acela. In mod normal ar fi trebuit sa fiu super incantat de acel moment. Tocmai ejaculasem intr-o pustoaica de 20 ani care inca imi mai mangaia penisul cu limba ei jucausa. Obiectiv vorbind am avut parte de o felatie ca la carte. De la un juriu independent ar fi luat cu siguranta cel putin un 9.5 din 10. A reusit sa ma faca sa termin fara sa-si foloseasca mana, folosind niste combinatii interesante de deep throat si atingeri senzuale, cu buzele catifelate, ale preputului. Numai ca nu eram nici un juriu independent si nici obiectiv. Poate daca as fi baut mai mult de o bere as fi avut o alta perceptie. Oricum nu aveam de ce sa ma plang. Eram totusi in timpul pauzei de masa si eu am fost al 11 lea tip care o penetrase. Ma simteam totusi atat de stingher. S-a facut si 12 si eu nu vroiam decat sa ma intorc la birou. Nu ma simteam bine in pielea mea.

– Si ce faci dupa?
– Ma duc sa beau o bere in A.
– Ti-am oferit si eu bere. Cumde nu ai vrut?
– Nu-mi place sa beau bere inainte s-o sug. Strica gustul spermei.
– Am auzit ca vinul alb ajuta. Mai ales daca bea el inainte.
– Next time.
– Da, tura viitoare.

Cu siguranta va mai exista si o tura viitoare in ciuda sentimentului de caine plouat aflat in mijlocul unei intersectii aglomerate. Ne-am imbracat fara sa ne mai spunem mare lucru si m-am intors pe plantatie.

Era o zi oarecare de vara. O ora oarecare. Nu era nici macar un ceas in camera. Ne-am pus pe patul de o persoana si am inceput sa ne privim. Nu ne spuneam nimic. Nu aveam nevoie. Privirile noastre verzi socializau si pentru noi. Am inceput sa ne zambim si ne-am luat de mana. Ochii ne erau in continuare imbratisati. Mainile au inceput sa se plimbe pe spate. Fiecare atingere a ei imi aducea un nou fior. O simteam si eu cum tremura din fiecare celula. Nu mai era nici unul dintre noi acolo. Ii simteam inima cum bate in timp ce a mea mai avea putin si exploda. Ne-am dezbracat fara sa ne dam seama. Nu era nimic sexual in atingerile si privirile noastre. Respiratia ei pe umarul meu gol era cel mai natural lucru posibil. In momentul acela eram convins ca de asta aveam eu umar: sa nu i se piarda respiratia in neant. Eu trebuia sa fiu mereu langa ea pentru ai colecta fiecare rasuflare. Ne-am departat cativa centimetrii ca sa ne putem privi mai bine trupurile goale. Imi simteam zambetul tamp pe fata dar nu ma puteam abtine. Stateam ca un copil in fata bradului de craciun. Oare daca nu ma ating de el  va fi mereu Craciun?

Am inceput sa-i sarut tot corpul. Am inceput cu ochii si am terminat cu degetul mare de la piciorul drept. Mi-am permis sa imi iau tot timpul din lume pentru a face asta. Eram un pustan de 5 ani care isi mananca desertul bucatica cu bucatica pentru a se bucura cat mai mult de gust. Dupa ce i-am savurat si ultimul deget m-a intins pe spate si a inceput si sa ma sarute. Ea a inceput cu pieptul si mainile. In momentul in care a inceput sa-mi sarute penisul erect am simtit ca lesin. Stateam cu ochii inchisi si ne imaginam intr-o barca, singuri in mijlocul oceanului. Nu as fi avut nevoie de nimic altceva. Care erau cele trei lucruri pe care le-as lua pe o insula pustie? Momentul acela. Sentimentul de cald si bine. Nici nu mi-am dat seama cand am ejaculat in ea. Ma simteam putin vinovat dar eram prea paralizat pentru a reactiona intr-un fel. A continuat sa ma sarute. A terminat cu urechea dreapta. S-a intins langa mine si ne-am luat in brate. Am respirat unul in celalalt pana dimineatata.  (Intre noi doi fie vorba, sunt convins ca undeva, pe o insula pustie sau nu, o tin in brate si respir in ea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *