Nu vreau sa ma scuz pentru ca iubesc

Nu vreau sa ma scuz pentru ca iubesc. Nu vreau sa ma scuz pentru cine iubesc, cum si cand.

Da, vorbesc cu tine, colegul meu care isi doreste sa primeasca in fiecare zi cate o felatie de la o pustoaica aleasa si platita de companie. E ok sa iti doresti ca tu sa alegi tipa care sa iti produca o erectie. Nu vreau sa-ti explic ca e irelevanta felatia pe care o primesti atat timp cat intr-un final oricum ejaculezi intr-un sac gol de sentimente.

Da, vorbesc cu tine, iubirea mea de trei zile. Stiu ca te-am speriat cu ciocolata pe care ti-am adus-o dupa doua zile in statia de tranvai. Nu e vina mea ca in seara aceea din Expirat am vazut in tine persoana cu care mi-as fi petrecut restul copilariei mele nebunesti. Nu vreau sa ma scuz ca m-am pierdut in ochii tai de o culoare incerta si ca am renuntat la o partida de casual sex pentru sansa unui sarut. Apropo de sarut, sper ca stii ca el a fost motivul acelei lungi scrisori in care iti spuneam cum vreau sa se numeasca copiii nostri. Mi-ai dat sansa sa-mi imaginez revenirea la normal.

Da, vorbesc cu tine, iubirea vietii mele timp de un an. Da, esti extrem de frumoasa, extrem de inteligenta si extrem de amuzanta iar eu nu sunt de loc ironic. Eram foarte indragostit si foarte fericit. Nu a mai fost cazul. La un moment dat doar te iubeam. Mai mult amintirile decat pe tine. S-a intamplat pur si simplu. M-am trezit intr-o dimineata si tu-ul din mine a murit pur si simplu. M-a durut dar nu ma puteam minti. As fi vrut sa fiu in bratele tale acum, sa nu ma gandesc daca o sa am cu cine sa merg in Vietnam sau sa ma intreb daca o sa "get lucky tonight". Devenise usor sa fiu in bratele tale dar era o batie de joc fata de infinitul pe care il impartisem inainte.

Da, vorbesc cu tine, tu cea care mi-ai refuzat inelul de logodna. Stiam amandoi ca era mai mult in joaca dar de asemnea stiam ca inseamna ceva. Ca e un simbol. Ai preferat sa-l iei si sa-l arunci. Simbolul, pentru ca inelul inca il mai porti dupa ani si ani. Eu te vroiam a mea. Te vroiam cu totul. Nu doar 43%, nu doar o coapsa si o buza. Uneori fie iubesti pana la capat fie nu mai iubesti de loc. Tu ai decis ca mai mult de piciorul broastei nu putem trece asa ca draga mea… te-am iubit… asa cum poate iubi o broasca alta broasca imbracata in printesa medievala.

Da, vorbesc cu tine, tipa extrem de buna care se misca lasciv in spatele meu. Stiu ca sanii tai sunt extrem de bine proportionati si sunt la fel de fermi cu sau fara sutien dar asta nu ma convinge sa ma departez. Stiu ca ai ales sa-ti plimbi fundul tau bombat pe corpul meu doar pentru ca sunt singurul de aici care te ignora dar asta nu inseamna ca eu nu prefer tocilara iesita pentru prima oara in club in detrimentul buzelor tale carnoase. Nu e deajuns sa fii de nota 10 daca nu esti in stare sa o maschezi. Sunt convins ca la finalul serii nu o sa conteze asta pentru ca oricum tu o sa ajungi singura in camera de camin dar un mic sfat de viitor: unor barbati le place mai mult sa cucereasca decat sa fie cuceriti de regina balului.

Da, vorbesc cu tine, singura tipa pentru care am simulat iubirea. Imi ofereai tot ce mi-as fi putut dori de la cineva (chiar si mai mult de atat) dar asta se pare ca nu insemna nimic. Am incercat sa ma mint. Am incercat sa ma conving ca te iubesc atunci cand te-am chemat sa vii 500 de km pentru a face dragoste. Stii si tu ca nu am facut decat sa ne-o tragem ca doi iepuri care trebuie sa-si iroseasca energia pentru ca nu au incotro sa fuga. Te-am iubit ca si idee dar niciodata mai mult. Nu e vina mea ca pentru mine ratiunea nu e decat un sfatuitor vrednic de ignorat.

Da, vorbesc cu tine, iubirea mea de azi. Ai aparut de nicaieri, te-am iubi de nicaieri si ai plecat. As fi vrut sa fii plecat fugind nebuneste in oricare alta directie dar nu ai facut-o. Eu sunt curva de om care se indragosteste de slabiciunile oricui ma lasa sa patrund altfel decat cu un penis erect. Sunt copilul care spera sa salveze omenirea de la nefericire cu fiecare femeie care pleaca zambind de la masa incarcata cu bere si vin de doi lei. Tu esti iubirea mea de azi dar azi e o zi mereu efemera.

2 thoughts on “Nu vreau sa ma scuz pentru ca iubesc

  1. Ca intotdeauna, ma uimesti cata forta pui in ce scrii. Dar… stii ca strigi si intr-un final, nu te aude nimeni de fapt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *