Inainte de Praga

Acum cateva luni mi-am cumparat bilete spre Praga. Era unul dintre putinele orase pe care vroiam sa le vad dar nu am avut inca ocazia. Eram indragostit de Praga fara sa il vad. Acum insa nu o sa va povestesc despre unul dintre cele mai frumoase orase pe care le-am vazut.

Avionul decola Sambata 21 Mai de pe Baneasa. Faceam o escala de cateva zile in Eindhoven si apoi Pragaaaa pana pe 27. Totul era batut in cuie. Cu gandul la Praga si in dorinta mea de a rezista singur cat mai mult timp mi-am permis sa experimentez mai mult decat de obicei. Mult mai mult decat de obicei.

Pe 26 una dintre pustoaice m-a sunat. Ii intarziase cu doua saptamani. M-am panicat. I-am inchis si m-am dus la ea. Eram convins ca o sa avem un copil impreuna. Drumul pana la ea a fost imposibil de suportat. Eram nervos. Eram furios. Eu tot incercam sa fiu singur si acum numai singur nu mai eram. O vazusem prima oara cu o luna inainte int-un club dubios, ultima oara, acum o luna fara o zi, la usa noii mele case. Si totusi parca o stiam de-o viata. In lungul drum cu 41 pana la ea imi imaginam deja un baiat de 8 ani pe care o sa-l invat sah in timp ce ea pregateste pilaf cu pui.

Ok. Hai sa nu o continuam prea mult. Cred ca ati inteles ideea. I was fucked up. Nu neaparat de rau. Sau de bine. Pur si simplu tot ce planuisem inainte nu mai avea sens. Mi-am sunat prietena si i-am zis ca imi anulez excursia in Praga. Am ajuns la ea. Am planuit in detaliu nunta. Am vandut toate actiunile pe care le aveam. M-am interesat de cat m-ar costa un credit pentru un apartament. Prostii de genul asta. Dragoste, iubire, mai multi copii, monogamie, nunta pe plaja, mutat in Australia. Ce mai conta ca am vazut-o doar 10 ore pana atunci? Eram atat de fericit cu gandurile astea. Era viata pe care mi-o doream. Cu 10 ani inainte ce-i drept, dar ce mai conta?

Dupa 6 ore de planuri si vise am ajuns la o farmancie. Am luat un test de sarcina de 9 lei. A iesit negativ. Dintr-o data au murit copiii nostrii, rochia de mireasa a ars, orezul va ramane ne fiert. Stiam toate astea dar am luat-o in brate si i-am zis ca poate testul e gresit. Ar fi trebuit sa luam unul de 15 lei.

Duminica i-a venit ciclul. I-am spus ca m-a bucurat gandul de a fi cu ea. Mi-am luat bilet spre Praga prin Eindhoven si Rotterdam. Am plecat Marti si a fost incredibil.

Acum, intre doua pustoaice pe care nu stiu exact cum le cheama, ma intreb: si daca totusi erau 3 linii si nu doar una?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *