Fantezie

Stateam dezbracati si priveam tavanul ingalbenit de la fumul de tigara cand m-a intrebat: “Tu ce fantezii ai?”.

“Sexuale?”. Nu stiu de ce am mai intrebat tinand cont ca intrebarea a fost una cat se poate de previzibila tinand cont de stadiul pseudo relatiei noastre.

“Nu, despre fanteziile tale cu canguri!”. Da, oricat de putin ne stiam, tot stia de toti cangurii mei de la birou.

As fi putut sa-i dau un raspuns clasic. Ar fi trebuit sa ii spun ca tot timpul mi-am imaginat cum ar fi sa imi faca blowjob doua tipe in acelasi timp si sa sper ca intrebarea ei era motivata de dorinta de a ma ajuta sa le indeplinesc. Tinand cont ca are o sora as fi putut de asemenea sa-i recunosc rusinat ca tot timpul mi-am dorit sa fac sex cu o tipa in timp ce sora ei se uita si ma tine de mana. O partida in mijlocul Herstraului intr-o duminica insorita. O necunoscuta intr-un tren pustiu care strabate Moldova. Toate astea ar fi fost raspunsuri extrem de bune. Ne-am fi zambit, ne-am fi strans in brate si mi-ar fi sarutat lobul urechii in timp ce se gandea cum o sa ma faca  sa ma simt norocos ca am intalnit-o.

Si totusi, o fantezie nu ar trebui sa fie ceva ce s-a intamplat deja sau ceva ce ar fi relativ usor sa faci sa se indeplineasca, asa ca am continuat sa ma gandesc la raspuns in timp ce ei i se parea prea lung momentul de tacere.

Ar fi trebuit sa redau ceva din repertoriul de fantezii universale: un autobuz plin de fotomodele suedeze; tipa de la 6; o asiatica, o negresa, o hispanica si o rusoaica in acelasi timp; o secretara in taior; o tipa cu experienta unei doamne de 40 de ani dar corpul unei pustoaice de liceu; Pamela Anderson; o adolescenta dupa ce o salvez din mainile unor gorile ucrainiene… Toate astea sunt putin probabil sa se indeplineasca dar daca fac autostopul intre Stockholm si Uppsala sau daca beau prea multa bere in San Francisco sau daca… s-ar putea indeplini. Sanse mici dar oricum mai mari ca 0.

Fanteziile trebuie sa fie de domeniul fantasticul. Ceva ce nu se poate intampla nici macar in unul din universurile paralele. Intr-un final i-am raspuns:

“Stii care e cea mai mare fantezie a mea? Sa stau intins pe spate, ea sa fie deasupra si eu sa nu gandesc. Atat. Sa nu ma gandesc la nimic, sa fiu fericit in timp ce ma bucur de ea.”

Mi-a spus ca intelege desi i se vedea in privire ca s-ar fi asteptat sa-i spun ca as vrea o orgie cu trei moldovence.

4 thoughts on “Fantezie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *