Danseaza cu mine

Am mai primit un mic “text” pe mail. Enjoy. (daca doriti sa apareti si voi aici stiti adresa de mail)

Dansul in 2 e ca sexul in picioare. Simt toata fierbinteala, toata nerabdarea, il simt cum ma provoaca sa-l urmez, sa-l descopar. Si il urmez, ametesc, sangele imi frige urechile, dar nu ma abandonez, nu uit de mine. Nu inca. E ca un ritual stravechi de imperechere. Sunt pasi care trebuie urmati. El ma invita, eu accept. El ezita, eu il provoc.

Poate sa inceapa la fel de violent-atatator ca atunci cand ma impinge in perete si o data taiata rasuflarea, nu ma mai lasa sa o regasesc. Nu stiu ce urmeaza. Nu stie cum vreau sa fiu atinsa, nu imi anticipeaza dorintele. Le creeaza. E inaintea gandurilor mele cu o secunda. Si dupa ce simt ca nu mai am control, se opreste si se uita in ochii mei. Ii place sa vada vidul din ei. Imi revin apoi, si incerc sa-l musc, sa-l lovesc, sa-i sterg expresia sigura de pe fata. Sa il surprind, sa preiau
controlul. Nici nu ma lasa sa ridic mana. Si incepe iar.

Vad asta in timp ce ma invarteste pe sub mana. Toate miscarile imi spun cum ma vrea. Unde. Cat de tare. Dorinta din ochii lui ma ameteste. Ma impinge departe, si in ultimul moment ma prinde de mana, si ma aduce mai aproape ca niciodata. Respiratia lui ma arde pe gat. As da orice pentru o inghititura de apa. E in spatele meu acum, si uit de setea cealalta. Am abandonat orice incercare de a lega vreun gand concret. Doar flash-uri. Mana lui puternica. Parul ud. Culoarea hainei. Dorinta din ochi. Cruciulita de la gat. Incerc sa ma revolt, sa fac o miscare contrara, sa rup nebunia, dar are priza mainii prea puternica. Nu am scapare.

Sau… stiu ca vine. In cada deja ii simt buzele pe gat si ma infior. Stau acolo pana se raceste apa, pentru ca stiu ca am timp. Stiu precis cand vine, stiu ca o sa sune politicos la usa desi iam zis ca o las deschisa. Mai am doua ore, si nu ma grabesc, pentru ca asteptatul pe canapea nu e stilul meu. Ies in sfarsit din baie si ma privesc goala in oglinda. Expectativa e la fel de incitanta ca un preludiu. Ma parfumez si pasesc peste prosop cu miscari studiate, ca pe o scena, si imbrac rochia. Scot paharalele din vitrina si imi ling buzele pentru ca stiu cum le va da la o parte ca sa ma intinda pe masa. Timpul abia se misca, dar aud intr-un final soneria. Deschid usa cu aceleasi gesturi de actrita, si el ma saruta pe obraz. Ma urmeaza in sufragerie, si imi cuprinde umerii in timp ce torn vinul. Pe masa nu e nimic altceva, pentru ca stiu. Mai intai sex, apoi cina.

Incet, ma apropie de el. Ii simt atingerea pe spate, mana ii coboara lent, pana intalneste materialul rochiei. Imi sopteste ceva la ureche, dar nu ma intereseaza decat respiratia lui. Apoi se uita in ochii mei in timp ce ma roteste. Dansul e perfect, rafinat si senzual. Ca o tachinare. Ceasul ii luceste in timp ce ma lasa incet pe spate. Am timp sa-mi imaginez fiecare scena din ce va fi. Il vad ca zambeste. Stie exact ce gandesc.

Muzica se termina, si plecam sa terminam ce am inceput.

One thought on “Danseaza cu mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *