Desincronizati

Noi suntem pur si simplu desincronizati. De exemplu acum, eu sunt ametit dupa 5 beri si tu esti la tine in camera cu o cola de jumate in mana. Eu ma gandesc la noi, tu te gandesti la el. Cand te gandeai tu la mine eu ma gandeam la ea iar ea il vroia pe el… Ar fi fost atat de simplu daca ar fi fost vorba numai de seara asta. Cum ar fi daca maine ne-am intalni, ne-am zambi si ne-am spune: ”Hai sa ne sincronizam!”

Eu stateam cu fundul meu plat pe singura banca din parc in timp ce tu aveai chef, dintr-o data, sa te plimbi pe malul lacului (copile, intre noi fie vorba, era o balta ordinara). Tu incercai sa ma convingi sa stam acasa sa facem dragoste si eu insistam sa iesim in club in incercarea de a scapa de sex in seara respectiva. Eu vroiam sa te sarut pasional tu nu vroiai decat bere. Eu sa-ti sarut mana dreapta, tu sa ne inchidem in baie. Eu vroiam sa dansam penibil

O saptamana ma iubeai tu. O saptamana te iubeam eu.In saptamanile pare eu. In saptamanile impare tu. Ar fi fost atat de simplu daca am fi fost defazati cu pi/2. Singura mea speranta statea in 29 Februarie. Credeam ca poate da exceptie si ajungem macar in acelasi plan. Dadea 1 rest. Nu am mai asteptat inca 3 ani sa-mi infirm teoria.

Pana una alta eu o sa incep sa numar din doi in doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *