Concerte 2010

Anul asta a fost unul plin de concerte. Sa incercam un mic top al concertelor la care am fost, dintr-o perspectiva total subiectiva.

0. Mai mult decat un concert, o experienta incredibila:  “Le Concert”. Finalul a fost grandios. A fost prima oara dupa muuuult timp cand am plans la un film. Muzica lui Tchaikovcky de-a dreptul incredibila.

1. Ozzy. Ozzy was fuckiiiing great. Acum 3 ani scriam de melodiile care mi-au marcat viata intr-un mod sau in altul. Printre ele se afla si  “Ozzy Osbourne – I Don’t Want To Change The World”.  Imaginati-va in ce stare am fost aseara in timpul melodiei… toate frustrarile si toti nervii adunati in ultmii ani refuland inconjurat de 30.000 de oameni. Ozzy a fost genial. Asa trebuie sa fie un concert. Organizarea mai mult decat decenta, prezenta lui scenica incredibila, mai ales daca te gandesti si la cei 62 de anisori ai lui, spectatorii foarte faini…

2. Vama. Club A. Pentru ca inca sunt tanar. Pentru ca mi-e dor de Vama inca de pe autostrada. Pentru ca iubesc sa tip la toate melodiile. Pentru ca imi place sa sar. Pentru ca nimic nu se compara cu zeci de pustoaice inebunite in jurul tau.

3. Travka. Ii ascult de mult dar anul asta am fost la primele concerte ale lor. Vreo 3 la numar. Incredible.

4. Emeric Imre. Nebun de alb. 15 oameni. Intimitate maxima. Voce incredibila. Chitara grozava.

5. Eugen Avram. La Matasari 17. Datorita locului si oamenilor cu care am mers. Si nimic nu se compara cu niste Folk de calitate cantat pe hol cand tu stai in bucatarie pe jos.

6. Les Elephants Bizarres. Cred ca am fost la 4-5 concerte de-ale lor anul asta. Nimic nu se compara cu o bere bauta dupa concert cu un tip din formatie. (adica Nae :P)

7. AC/DC. Magnific. 60.000 de oameni. Show total… dar… Ma bucur ca am fost in Piata Constitutiei, concert incredibil.

8. VUNK in Club A. Prima oara cand i-am vazut in concert. Din nou… cat de tare e sa sari…

9. IRIS. Classic Romanian Rock Concert.

10. GNS. Cele trei melodii care le stiam au facut diferenta.

11. Directia 5. Pentru ca nu a trecut chiar atat de mult timp din liceu…

12. The Cranberries. Nu aveam prea multe asteptari de la concertul asta dar… a fost dezamagitor.

13. The Amsterdams. Poate ca mi-ar fi placut mai mult daca i-as fi ascultat mai mult inainte.

14. Persona. Pacat ca nu au resit sa ma faca sa ma ridic de pe scaun la MTR.

Am mai fost la multe concerte de care am uitat… dar… oricat de multe ar fi fost… cel mai prost ar ramane…

xx. Florin Chilian. Fara voce. Extrem de arogant. Tinand mai mult discursuri politice decat sa cante. Chitara care scartaia. Multe sunt de spus dar eu nu o sa-mi mai recuperez cele 15 minute pierdute.

One thought on “Concerte 2010

  1. pfff… ai mei toti il adora pe Florin Chilian. eu sunt singura din familie care il considera un tip care se poarta cu aroganta si canta la fel. nu stiu ce vad unii asa special la vocea lui ca de metal neslefuit si atitudinea lui mandra pe scena. recunosc, apreciez textul cantecelor lui, sunt chiar faine. de el sunt dezamagita, nu de muzica lui. in fine, cand o persoana care canta nu-mi place, imi piere cheful s-o mai ascult.

    ce rautacios suna comentariul meu. nu-mi sta in caracter… dar ce sa fac? nu-mi place F.C. si asta e. deci, iti inteleg aversiunea instinctiva exprimata in ultima parte din articol cu privire la cel mai aiurea concert la care ai fost.
    despre restul, nu stiu ce sa spun. tu ai fost acolo si sti mai bine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *