Curve virgine

Ieri dupa ce am publicat postul asta am citit un mail pe care il primisem cu cateva ore inainte (pe mine m-a surprins coincidenta). In mail era copiat articolul asta cu commentul: “[…] le detest pentru ca am ajuns la saturatie. Sunt vreo 20 de ani de  cand aud  fix mesajul asta  oriunde, despre Romania […]”. Mai jos inceputul articolului:

Când te desparţi din vina ta, încerci o vreme să te lupţi cu ireversibilul, îţi dai seama că n-are sens, te lamentezi de formă şi renunţi. Când te desparţi din vina celuilalt, ai nevoie de o perioadă de timp ca să înţelegi ce s-a întâmplat. Iei povestea de la capăt, pas cu pas şi te chinui să pricepi ce n-a fost bine şi unde ar fi trebuit ca lucrurile să apuce pe alt drum.

La fel se întâmplă şi atunci când te desparţi de ţara ta. Dezamăgit, înşelat, mânios, îndurerat. Nu ţi-e uşor s-o laşi. Ţara şi mama nu ţi le alegi. Te aşezi pe celălalt mal al lumii şi cauţi răspunsul: ce s-a întâmplat cu ţara mea de-am fost nevoit s-o părăsesc.

României i-a dispărut rostul. E o ţară fără rost, în orice sens vreţi voi. O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nicăieri.

Am intalnit la un moment dat o tipa care avea 27 de ani care era virgina si complexata din punctul asta de vedere. Era de 7 ani cu un tip care era impotent si tot timpul se plangea de asta: ca daca tipul ar fi fost viril ea nu era virgina la 27 de ani. Singura calitate a tipului, care era cam vai de capul lui, era faptul ca-i oferea scuza perfecta. La un moment dat tipul a luat si el pentru prima oara Viagra. Cand tipa i-a vazut potenta a inceput sa tipe: “Ce, ma crezi o curva sa ma fut cu tine?”. Asa suntem si noi. Niste curve virgine.

Da, anul asta eu nu am ajuns in Australia pentru ca Boc e un pitic incompetent. Un tanar asa inteligent si sarmant ca mine ar fi avut un apartament de 4 camere la Unirii daca nu eram condusi de un dictator betiv. Daca Udrea nu fura atat nu trebuia sa beau porcaria de Timisoreana ci Peroni.

Vai de capul nostru, adunatura de personaje intr-o tragedie ieftina!

4 thoughts on “Curve virgine

  1. Foarte interesanta povestea cu curva virgina, ma face sa ma gandesc la niste colege de facultate.

    Cat despre de ce sunt lucrurile in Romania cum sunt, clasa politica e doar o subclasa a poporului, asa ca intr-un fel cred ca e si vina noastra (prin extensia: daca am avea ocazia sa fim suficient de relevanti decizional, ar fi vina noastra).

  2. Adevarul ca din turnul tau de sus unde nu te ating nici macar cei 16% este usor sa spui ca ne facem responsabili pentru atitudinea pe care o luam in fata unor astfel de situatii.

    Nu toti avem privilegiul de a ramane obiectivi sau capacitatea de reactiona constructiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *